Duminică se sărbătoreşte la Olteniţa Ziua Recoltei

Olteniţa se pregăteşte pentru un eveniment inedit în municipiu. Este vorba despre Ziua Recoltei, manifestare organizată la Olteniţa după o pauză de foarte mulţi ani. Duminică 10 octombrie, începând cu ora 12,30 toţi locuitorii din Olteniţa sunt aşteptaţi în Olteniţa nord, lângă Petrom, pentru câteva ore de distracţie şi bună dispoziţie.

Organizator al evenimentului de toamnă este consilierul PSD, Petre Ţone, care împreună cu mai mulţi colegi de partid au organizat Ziua Recoltei  cu un program diversificat. În plus, cei care doresc să îşi facă aprovizionarea pentru sezonul rece vor avea la dispoziţie o gamă cât se poate de bogată de produse apicole, dar şi produse alimentare de origine vegetală. Astfel, fiecare locuitor al municipiului Olteniţa va avea ocazia să-şi expună şi să-şi vândă produsele, pentru care a trudit peste an, pentru cei care vor veni la acest târg în aer liber şi vor dori să cumpere din produsele expuse. „Ziua Recoltei reprezintă una dintre sărbătorile tradiţionale româneşti. Vor fi prezenţi producători agricoli locali cu legume şi fructe, va fi o rulotă unde vor fi expuse produse apicole. Sper să-mi onoreze invitaţia producătorii de brânză din Olteniţa nord pe care i-am invitat. Vor fi grătare cu mici, va mai fi amenajată o mustărie şi o berărie, pentru că mici fără bere nu se poate. Aşteptăm meşteşugari de la Horezu cu oale şi străchini din lut, cu tacâmuri din lemn, precum şi alte produse. Nu vor exista speech-uri politice pentru că nu este un eveniment politic. Partidul nostru a dorit să organizeze acest eveniment de toamnă. Invitatul zilei special este interpreta de muzică populară românească, Maria Cârneci, alături de care vor mai cânta două eleve de la Grupul Şcolar “Nicolae Bălcescu” Olteniţa. Sperăm ca toţi cei care ne vor vizita să petreacă alături de noi câteva ore frumoase”, declară consilierul Petre Ţone.

Acest articol a fost vizualizat de -%VIEW_COUNT% ori

Comentarii

 1. oltenita rurala spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)

 2. Mihaela Mihai spune:

  Felicitari dn. Tone pt initiativa si pt toti membii din partid! PSD 🙂 :X

 3. MARIAN MARDARE spune:

  Nea PETRICA TONE…celelalte partide sunt invitate de ZIUA RECOLTEI la matale la poarta, sau peste drum? Ma refer la PDL-ishti? Sa speram ca nu…Doar independentii!

 4. Raymond Daniel MADINOAE spune:

  @Marian Mardare – invitam alaturi de noi pe toti oltenitenii, indiferent de culoarea politica. Acest eveniment nu are o tenta politica si citez de mai sus „Nu vor exista speech-uri politice pentru că nu este un eveniment politic.”

 5. MARIAN MARDARE spune:

  @ Raymond Daniel MADINOAE … A fost totushi o mica gluma de a mea personala postata `pe aici, dar de ce nu s-sr tzine ZIUA RECOLTEI, direct pe platoul un fatza primariei, nu doar la ieshitea din municipiul OLTENITZA?! ZIUA RECOLTEI este simbolica pentru totzi cetatzenii acestui oras, nu doar pentru OLTENITZA veche! Cam greu de parcurs acest traseu pana la PECO la ieshire din orash! Ca, sa nu deranjeze pe nimeni, aceasta manifestare simbolica de ZIUA RECOLTEI, puteau sa o organizeze si la POTCOAVA sau la GROAPA LUI COJOACA eventual , nu? Pe noi ne interesa daca ar fi fost pe plan local si central orasului, nu pe unde doresc alti edili de ai noshtri! Adevarul este ca s-au si facut roshiile si alte legume anul asta, nu ?!… Cel mai mult conteaza pentru multi dintre concetatzenii nostri sa aiba de acum , din iarna, de foc si de gura, caci de pensii si de salarii mai mari , si-au luat gandul datorita…NO COMMENT!

 6. @Marian Mardare – aceasta actiune are drept tinta Oltenita nord.

 7. anda spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)

 8. domnul marian…de ce am impresia ca atacati psd ul?sa ma insel oare?nu conteaza forte mult cine a organizat..important e ca s-a organizat si la Oltenita Ziua Recoltei!l..citez:..eveniment nu are o tenta politica….si se pare k indiferent unde a fost organizat …fie in centrul Oltenitei..fie la iesire din Oltenita..localnici au venit..daca nu vi s-a parut idee buna locatia..asteptam sa organizati dumneavoastra alta…;)

 9. MARIAN MARDARE spune:

  @batista madalina… cu lamai si portocale… asa se organizeaza ZIUA RECOLTEI?…Aratami si mie o plantatie de aceste fructe , o livada pe la noi in orash sau in imprejurimi cu aceste fructe!Toata lumea ii cunoaste trecutul organizatorului acestei ZILE A TECOLTEI…..Prafuri in ochi pentru cei care , oricum nu percep realitatea si nu spicuiesc multe, facand diferentza intre realitate si iluzie optica….Voi ati indurat frigul….. loiali prostiei….eu personal, am incercat sa suport sauna inferna de caldura din casa, doar auzind din cand in cand , picaturile de ploaie care cadeau din cer….Cine a fost mai castigat, eu , sau altzii?!

 10. MARIAN MARDARE spune:

  @batista madalina… si nu tot din cauza PSD-ului s-a dus zona judetzului CALARASI, a MUNICIPIULUI OLTENITZA , de rapa?….Nu din cauza lui NEA NELU (I.I.)….Sau nu mai stim?! Nu vreau sa public niste realitatzi din trecut pentru ca, cu totzii le stim, cert este ca din pricina unui anumit partid anterior politic, prin zona noastra , nu mai sunt locuri de munca….si ma abtin de la anumite comentarii mai detaliate , pentru ca nu isi au rostul in aceasta rubrica….HAI SA MERGEM SI SA PRIVIM INAINTE….