„Nunta de Aur” la cea de-a 4-a editie

Nunta de aur s-a aflat pe 14 octombrie la cea de-a 4-a ediţie. Primarul municipiului Olteniţa Costinel Milescu a fost de această dată ofiţer al stării civile, dar şi naş. Nunta de aur a debutat cu un discurs al edilului şef, prin care acesta şi-a arătat respectul faţă de perechile de căsătoriţi care au trăit alături 50 de ani şi peste 50 de ani. Primarul Costinel Milescu a făcut o retrospectivă a zilei, a prezentat programul zilei după care a oferit câteva amintiri de la acest eveniment tuturor celor prezenţi: un plic 500 de lei cadou pentru fiecare, o diplomă aniversară şi o felicitare.
vezi video

Slujba religioasă a fost susţinută de preotii bisericii „Sfantul Nicolae” Centru  şi de părintele protopop al municipiului Olteniţa, Marian Necula.
După masa festivă, invitaţii au fost antrenaţi la câteva concursuri, la care au fost puse în joc 20 premii, printre care frigidere, masini de spalat, cuptoare cu microunde, televizoare, aspiratoare etc.
La “Nunta de aur” din 14 octombrie au luat parte 37 de familii.

Conducerea Primariei Oltenita tine sa multumesca pentru sprijinul acordat urmatoarilor sponsori:

Stoica Grup Instal, Step One, Matei&Necula, Agrosud, Sarah Angel Invest, Sem Com 200, Pestritu Adrian (persoana fizica) , Surdu Raluca (candidat pentru camera deputatilor din partea PNL)

Comentarii

 1. Peicu Vali spune:

  Casa de piatra si multa sanatate tuturor!Oare vom ajunge si noi la nunta de aur….?Dumnezeu sa ne tina sanatosi.V-am pupat!

 2. ionela radu spune:

  Si parintii mei sunt printre fericitii sarbatoriti.
  Casa de piatra si multa sanatate. Sa-i avem cat mai mult printre noi.

 3. Cristiana Ursu spune:

  Sunt de apreciat oamenii ce au luat in serios Taina casatoriei … si inca sunt impreuna :X:D .

 4. MARIANO M. spune:

  Oare noi, v-om mai avea parte peste multi ani , de asemenea aniversari si (casatorii)? Ce bine ar fi…NO COMENT! Habar nu avem ce va fi maine cu noi, dar peste…ani…! Bravo distinselor familii, adevarat este ca si noi ne-am dori la fel…TINERETZE, FARA BATRANETZE, SI VIATZA FARA DE MOARTE…!

 5. mariana voda spune:

  Frumos si casa de piatra ,multi ani sa traiasca cei ce si-au sarbatorit aniversarea nuntii de aur.