Cupa “Micula Şahist” s-a desfăşurat anul acesta în localitatea Mitreni

Cupa „Micul şahist” s-a desfăşurat pe 12 noiembrie în prezenţa mai multor profesori şi directori de şcoli. Potrivit prof. Cristina Drăgan, evenimentul a fost organizat de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Călăraşi, în parteneriat cu Şcoala Generală Mitreni. Copiii participanţi au fost de la următoarele şcoli: Mitreni, Valea Roşie, Şoldanu, Căscioarele, Chirnogi, Grupul Şcolar “Nicolae Bălcescu” , Şcoala Luica. Competiţia a adunat în jur de 70 de elevi, câştigători fiind următorii:

Băieţi clasele V-VIII:

Dănăila Alexandru (Şcoala nr. 3 Chirnogi) locul I

Ene Valentin (Şcoala Mitreni) locul II

Dragnea Alexandru (Şcoala Valea Roşie) locul III

Fete, clasele V-VIII:

Oprea Madalina (Şcoala nr. 3 Chirnogi), locul I

Tian Loredana (Şcoala Mitreni), locul II

Crângaşu Maria-Elisa (Şcoala Căscioarele)

Pentru participanţii de liceu locul I a fost obţinut de Radu Roxana, locul II de Constantin Mădălina, locul III de Dragu Sabina, toate fetele eleve ale Grupului Şcolar “Nicolae Bălcescu”.

Premiile au fost oferite de Federaţia Română „Sportul pentru Toţi”, neexistând nici o finanţare şi constând în şepcuţe, brelocuri, diplome şi pixuri cu însemnul federaţiei române.

Prof. Cristina Drăgan, preşedintele AJSpT Călăraşi mulţumeşte profesorilor şi directorilor care s-au implicat în această organizare.

Comentarii

  1. Andra Paceagiu spune:

    Bravo Alex! Bravo Roxana! Alex sper sa castigi cat mai multe astfel de concursuri si cu timpul sa ajungi sa concurezi la altele si mai mari. Stiu ca iti place, asta e cel mai important. Mult succes in toate domeniile!

  2. dUdITzU spune:

    editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)