Spalatorie Auto | SUPER | bd. 1 Decembrie

Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor! Recent, s-a deschis o spălătorie auto ecologică cu servire ireproşabilă şi cosmetizarea maşinilor la modul PERFECT.

Experienţa, aparatura şi produsele de calitate folosite vor face ca NOU interiorul maşinii dvs, îndepărtând şi petele mai vechi.

Noua spălătorie auto din apropierea autogării în Bd. 1 Decembrie  vă oferă o gamă vastă de servicii de spălare şi cosmetică auto, incluzând:

Spălare exterioară automat şi manual cu spumă activă, şampon

Curăţarea interiorului

Curăţare tapiţerie textile şi piele

Spălare motor
Polish

De la Spălătoria Auto Ecologică (fostul depozit de colectare fier vechi) nu veţi pleca niciodată nemulţumiţi şi veţi reveni cu plăcere.

În ideea de a vă face să vă simţiţi cât mai bine pe perioada spălării autoturismului dvs, puteţi să serviţi o cafea sau o răcoritoare la bucătăria din incinta  spălătoriei.Folosim utilaje profesionale moderne, soluţii de cea mai bună calitate, un personal pregătit corespunzător care ne ajută să venim în întâmpinarea şi îndeplinirea cerinţelor clienţilor nostri.

Ne caracterizăm prin: profesionalism, calitate, rapiditate

 1. Spălat exterior
  -prespalare cu jet de apă
  -aplicare soluţie specială pentru înmuierea şi diluarea murdariei
  -aplicare spumant degresant
  -spălare jet apă pentru îndepărtarea soluţiei
 2. Curăţat interior
  -aspirat scaune, mochetă şi portbagaj
  -curăţarea preşuleţelor
  -ştergerea prafului din interiorul autoturismului
  -curăţarea interioară a geamurilor
 3. Spălat motor
  -izolarea părţilor electrice
  -spălat cu jet de apă caldă
  -aplicarea soluţiei pentru degresare
  -îndepărtarea soluţiei
 4. Curăţat tapiterie
  -aspirare
  -curăţarea petelor
  -curăţarea suprafeţelor textile
  -limpezire
 5. Aplicare ceară profesionala
 6. Curăţat interior:
  -aspirat interior şi portbagajul
  -şters praful

Folosim soluţie pentru insecte, soluţie pentru anvelope, detergent interior şi de curăţat geamuri, ceară de înaltă concentraţie pentru respingerea apei, decerant arafinic pentru bitum, soluţie de curăţare bord, detergent de fante non-acid, detergent pentru spălări grele: motoare camioane, odorizant parfumat, degresant, spumă activă “Super Car Cleaner” şi “Poker”, ceară solidă, lac pentru motorare, degresant pentru tapiţeria din piele, emollient revitalizant pentru tapiţeria din piele, toate de la firma italiană Fra-Ber.

O spălătorie auto ecologică ce se respecta face şi puţină atmosferă cu apariţia fetelor care vă oferă serviciile lor de curăţare a maşinii dvs.

O maşină luxoasă şi arătoasă curăţată de o fată frumoasă o ai numai cu spălătoria ecologică auto din Bd. 1 Decembrie, după Autogara Olteniţa.

La Bulivard fără birjar! Veniţi cu maşina murdară să o luaţi înapoi mai curată decât atunci când era nouă. Pentru că Spălătoria Ecologică Auto (fostul depozit de colectare fier vechi) vă oferă serviciile sale de  la A la Z, la preţuri excelente.

Uită-te în maşină ca-n oglindă numai după ce o speli pe Bd. 1 Decembrie la Spălătoria Ecologică Auto.

Suna la 0733 672 308 pentru programari la spalare.