La Grupul Şcolar „Nicolae Bălcescu” s-au aniversat 47 de ani de la înfiinţare

Grupul Şcolar „Nicolae Bălcescu” Olteniţa a împlinit pe 4 decembrie 2010, 47 ani de la ctitorirea sa. Ziua liceului a fost aniversată luni, 6 decembrie, de ziua Sfântului Niculae, în prezenţa mai multor invitaţi, a profesorilor şi elevilor liceului. După cuvântul de bun venit şi felicitările pentru ziua de 6 decembrie, directorul liceului “Bălcescu”- prof. Cristina Drăgan- a premiat olimpicii câştigători la fazele naţionale şi internaţionale ale olimpiadelor şcolare. Este vorba de 9 copii câştigători. Evenimentul a avut şi sponsori la premiile oferite.

De la Federaţia Română Sportul pentru Toţi, Aurelia Suciu, delegat special al instituţiei, a înmânat Cristinei Drăgan o diplomă pentru bogata activitate sportivă a acesteia.

Din partea conducerii liceului au plecat alte diplome către municipalitate. Primarul Costinel Milescu şi viceprimarul Florian Cercel au primit câte o diplomă pentru meritul de a fi aproape de activităţile şi profesorii liceului.

De asemenea, directorul Unităţii Medico-Sociale din Olteniţa, medicul şcolar dr. Viorel Postelnicu a primit o diplomă de onoare. Profesorii îndrumători ai elevilor premianţi au fost felicitaţi pentru activităţile îndeplinite în preajma elevilor.

Un program interesant şi deloc plictisitor a reuşit să captiveze atenţia celor prezenţi la aniversarea liceului. Câteva reprezentaţii de dans pe tematică diferită au format programul de divertisment, după care a urmat un moment de colinde tradiţionale din zona Olteniţei. Colaboratori la alcătuirea figurilor de dans au fost profesorii de la Clubul Elevilor de la cercurile de dans-Daniela Durneac şi Dan Dimitriu. Cei care au antrenat perechea de dans standard “copii” sunt doi antrenori de la un club bucureştean de dans sportiv şi de societate.

Festivitatea s-a încheiat cu un meci de fotbal care s-a jucat între profesorii şi elevii liceului. Meciul de fotbal a fost arbitrat de unul dintre maiştrii unităţii de învăţământ. Nu au lipsit momentele comice care i-au avut protagonişti pe profesorii care au făcut galeria plină de glume şi moment plăcute. Alături de profesori au jucat fotbal şi câteva profesoare, iar mare parte din meciul de fotbal a avut ca portari câteva profesoare neechipate cu costumaţia adecvată şi o parte din personalul din cadrul birourilor liceului.

De la Ziua Grupului Şcolar “Nicolae Bălcescu” nu a lipsit petrecerea care s-a desfăşurat la cantina liceului, unde s-a dansat şi cântat. Unul din profesorii liceului a fost şi interpret.

Aniversarea liceului de află la a 3-a ediţie, prof. Cristina Drăgan fiind iniţiatorul evenimentului care se desfăşoară an de an începând din iarna anului 2008.

Comentarii

 1. Felicia Dudueanu spune:

  imi place, si sunt foarte mandra ca sunt eleva Grupului Scolar Nicolae Balcescu . Sunt bucuroasa ca am luat parte la aceasta festivitatea si sper ca anul viitor sa fie si mai frumos :X:X:X

 2. Cadrele didactice sant minunati cu spirit puternic si foarte ambiţiosa cu multa energie e Cristiana Dragan – director la liceul. La multi ani prieteni, vă urеz multă sănătate, succese şi prosperare în activitati.

 3. bogdan spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)

 4. Liliana Niculita spune:

  Multumim tuturor celor care s-au implicat in organizarea acestei zile si care au inteles ca traditia acestui liceu nu trebuie sa dispara oricat de greu ne-ar fi.
  Multumim dl. profesor Dan Dimitriu care ne-a ajutat in formarea si pregatirea echipei de majorete a liceului si care saptamanal a venit voluntar la sala noastra de sport lucrand cu fetele.
  Sunteti un om deosebit , domnule profesor, un om special care traieste a doua viata tot prin dans.Noi doar asa putem sa va multumim si o vom face de cate ori vom avea ocazia.