Olteniţean impuscat in timpul unei partide de vanatoare

Un medic bucureştean a omorât din greşeală un profesor olteniţean în timpul unei acţiuni de vânătoare. Sâmbătă spre orele serii, în zona dintre localitatea Ulmeni şi fluviul Dunărea, pe fondul de vânătoare 41, a avut loc o tragedie.

În cadrul unei operaţiuni de vânătoare colectivă de mistreţi, C. Florin Mihai din Bucureşti, medic de 38 de ani, a împuşcat mortal pe Chirea Ion, profesor pensionar din Olteniţa. Potrivit unor martori oculari şi unor surse apropiate din poliţie, în zonă era amenajat un stand de tragere. Chirea Ion s-a depărtat de stand, astfel că medicul bucureştean, crezând că este un mistreţ, a tras cu arma în acea direcţie. Lovitura a fost mortală, celui decedat fiindu-i atinsă artera femurală. Până la sosirea celor de la SMURD, C. Ion nu a mai putut fi salvat. Arma cu care s-a tras are calibrul de 30 cu 6 mm. Vânătorii participanţi la acţiunea de sâmbătă seara sunt autorizaţi AVPS (Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor) Olteniţa.

Medicul C. Florin Mihai este cercetat pentru ucidere din culpă.

Comentarii

 1. Lazar Adrian spune:

  Un om de nota 10… a fost profesorul meu de module… era un profesor de nemai pomenit…imi aduc aminte de ce nea spus vineri la ora!!

  „Mai baieti cand noi mai fi eu sa va aduceti de ce va zik eu acum,urma sa ne povesteasca ceva intresant vinerea viitoare…. dar se pare ca nu vom mai sti ce voria sa ne spuna”

  Dumnezeu sal ierte!

 2. Poenaru Andrei spune:

  Unul dintre cei mai buni profesori de module de la mine din scoala … Dumnezeu sa-l ierte !

 3. popa george spune:

  dumnezeu sal ierte asa soarta pentru un om asa de bun mia fost profesor imi pare rau ca a murit asa de cruntn

 4. popa george spune:

  am si eu o intrebare un video cv macar de la inmormantare nu puneti cine administreaza site-ul

 5. Adi Zeld spune:

  Dumnezeu sal ierte, il cunosc si nu era un om rau, era un om bun si cu viata cand vorbeai cu dansu era super iti spunea multe lucruri interesate.
  Pacat de el ca nu era vremea ca sa moara, si sincer sa fiu in toiul zilei sa confunzi u un mistret cu un om e prea de tot, orice pusca are o luneta si te uiti se deosebeste omul de animal dar sa se termine ancheta si se afla cum sa intamplat, acum toti zic ca na stat unde trebuia chestii datsea dar numai domnu Ion Chirea stie adevarul dar nul mai aflam d la el doar din ancheta care se desfasoara, si domnu Ion Chirea era bun vanator, el practica d multi ani vanatoare si nu a avut niciun accident. pacat d el ca nu ami e printre noi, astazi a fost condus pe ultimul drum de catre familie, rude, prieteni deai dansului.
  Dumnezeu sal ierte si sa le dea putere familiei sa mai treaca peste ink o tragedie de acest gen.
  Dumnezeu sal ierte

 6. aletandru teoaca spune:

  un om excelent din toate punctele de vedere cel care a tras merita impuscat si el nu se face asa ceva niciodata Dumnezeu sal ierte pe dmon profesor Chirea Ion

 7. alexandru teoaca spune:

  condoleante familiei am pierdut un bun profesor NU TE VOM UITA NICIODATA

 8. popa george spune:

  asta e prea te tot laso naibi de treaba sa nu te uiti prin luneta cand ai la pusca sa fi ori kior ori prost asta merita inkisoare pe viata pacat de dansul mai avea elevi de invatat si condoleante familieisi fetitei lui de 14 ani au ramas doar ea si mama ei

 9. toma daniela spune:

  Era un om bun cinstit ,calculat si sincer.Isi iubea familia si in special fata lui Maria.Condoleante familiei si putere sa merga mai departe.Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca in pace.Prieteni nu-l va uita niciodata.

 10. preda genoveva spune:

  tatal colegei mele :(:(:(

  sincere condoleantze 🙁

  Maria suntem alaturi de tn

  CLS A-8-A

 11. Bobocea Alina spune:

  ah doamne ce viata :(:(….sincere regrete pt familie :(…astazi l-am condus pe ultimul drum…un profesor de nota 10 🙁

 12. stoica nicoleta spune:

  un om deosebit…isi facea meseria cu drag….toti elevii il indrageau….este o pierdere prea mare pt noi elevi….DUMNEZEU SA`L IERTE! TU TE VOM UITA NICIODATA:(

 13. Baltac Anghel spune:

  Acest om mi-a fost inginer sef de sectie la NAVOL sa.,timp de 13 ani.Un om exceptional.Condoleante familiei din partea lui Gelu vopsitorul.

 14. Bercone spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)

 15. ana spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)