Tâlhărie aproape de podul de peste Argeş. Victima agresată şi deposedată de 6300 de euro

În dimineaţa zilei de 29 noiembrie, în jurul orei 4,40 dimineaţa, în apropierea podului de peste râul Argeş, între Olteniţa şi Chirnogi, a avut loc o tâlhărie.
T.Z. de 53 de ani din localitatea Radovanu a sesizat prin apelul de urgenţă 112, faptul că persoane necunoscute l-au agresat prin bătaie şi lovituri de cuţit în mână, apoi deposedat de suma de 6300 euro. Potrivit unor surse apropiate din cadrul Poliţiei municipiului Olteniţa, după cercetările efectuate extrem de riguros, autorii tâlhăriei au fost identificaţi în persoana numiţilor T.N. de 30 de ani din Bucureşti, P.N. şi P.M. de 30 de ani, ambii din localitatea Budeşti, judeţul Călăraşi.
Cei trei au comis infracţiunea de tâlhărie în formă agravată, la care pedeapsa prevăzută de lege este de la 7 la 20 de ani. Ei au fost instigaţi de I.G. de 28 de ani din localitatea Radovanu, care a urmărit partea vătămată de la Radovanu la Olteniţa şi a tras cu urechea la discuţiile dintre acesta şi cei în compania cărora se afla.
Împotriva autorilor s-a luat măsura arestării preventive pentru 29 de zile, iar doi dintre aceştia sunt încarceraţi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi. Unul dintre cei trei făptaşi se ascunde, sustrăgându-se acţiunii de urmărire penală, el fiind dat în urmărire generală.
Comiterea infracţiunii a fost posibilă şi cu participarea părţii vătămate care, în ziua de 28 noiembrie 2010, a consumat băuturi alcoolice în mod excesiv, atât în localitatea Radovanu, cât şi în localitatea Olteniţa, unde a plecat ulterior tot pentru a sta la un pahar de băutură cu alte persoane din anturajul său. Fiind sub influenţa băuturii, cel în cauză şi-a etalat suma de 6.300 de euro, de care a fost apoi deposedat.

Comentarii

  1. ruse ionut spune:

    eu unul nu inteleg ce cauta T.Z. de 53 de ani din localitatea Radovanu la acea ora in acel loc si mai ales cu acea suma de bani asupra lui. sunt de parere ca avand aceasta suma de bani nu umbli aiurea cu ea prin buzunare singur si la ore tarzii pe strada si zone necirculate/neiluminate!!!

  2. Mihai Ceauşu spune:

    Cica e lumea amarata in Oltenita (sau in zona), mai nu stiu care a ars cu nu stiu cate mii de ron, altul cu o casa la fel, etc.

  3. antisifoane spune:

    editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)