* Noua oferta de publicitate * Reclama Ta Aici!

Importanţa publicităţii se face simţită tot mai mult în organizarea modernă a vieţii, dovedindu-se a fi în lumea contemporană o forţă persuasivă şi importantă, care poate avea o influenţa decisivă în unele cazuri asupra mentalităţii şi comportamentului. În societatea actuală, publicitatea influenţează profund modul în care oamenii văd viaţă, lumea şi pe ei înşişi, mai ales în ceea ce priveşte valorile şi criteriile de judecată şi de comportament. Publicitatea are două scopuri fundamentale: să informeze şi să convingă. Şi, chiar dacă aceste scopuri pot fi distinse, deseori sunt prezente ambele în mod simultan.
Produsele şi serviciile depăşesc graniţele fizice.
Echipa Olteniţeanul vă oferă servicii publicitate la cel mai înalt standard de calitate. Există şapte motive pentru care să apelaţi la serviciile noastre: calitate, acurateţe, punctualitate, disponibilitate, flexibilitate, confidenţialitate şi tehnologie.
Nu trebuie decât să ne indicaţi elementele specifice proiectului dvs. pentru a obţine cea mai bună cotaţie de preţ. Vă garantăm că veţi fi mulţumi de rezultat deoarece veţi primi cele mai bune oferte, disponibile în acest moment pe piaţă. Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a primi informaţiile de care aveţi nevoie.
Răspunderea pe care ne-o asumăm pentru calitatea şi stabilitatea serviciilor şi garanţiile oferite fac parte integrantă din conduita noastră pe piaţă.
Vă punem la dispoziţie o gamă variată de variante de reclamă, din care dumneavoastră să le puteţi alege pe cele care consideraţi că se mulează necesităţilor societăţii dumneavoastră.
Imaginea este un fel de realitate paralelă.
Totul a devenit publicitate, publicitatea înseamnă imagine, iar imaginea este singură care contează.

Articol Publicitar

* Banner pe pagina principala (800×350 px)

* Text promovare produse/servicii

* Fotografii (pana la 15 poze)

* Spot video GRATUIT !

* Pret: 300 ron/luna

* Contact:  0733.158.742  ( Marius Dociu)

Reclama ta este vazuta de peste 15.000 de vizitatori unici (conform datelor siteului de contorizare al traficului pe internet www.trafic.ro).

Mai jos va prezentam o statistica a numarului de vizitatori unici / afisari conform trafic.ro( martie 2009 – ianuarie 2010 )

NOTA: datele prezentate sunt reale, publice si nu pot fi modificate!

Mai multe detalii despre traficul pe acest site gasiti pe  : http://stat.trafic.ro/stat/olteniteanul


Noua oferta de publicitate (completa) aici – > http://www.olteniteanul.ro/oferta/