Casiana Andreea Gorneanu este campioană europeană la ashihara karate la Riga în Letonia

Echipa de ashihara karate a sosit de la Riga, din Letonia, cu alte rezultate uimitoare. Aici s-a desfăşurat Campionatul European de Ashihara Karate Kumite juniori.

Olteniţa a participat la Riga cu trei sportive. Alături de cei trei în echipa naţională au participat alţi doisprezece, împlinindu-se astfel Lotul Naţional al României. Acesta a fot condus de Sensei Petrică Bulmagă, antrenor principal şi Sensei Dan Mătusea, antrenor second. Sportivii au reuşit să ridice tricolorul românesc pe a doua treaptă a podiumului pe naţiuni, România ocupând locul II după Rusia, cu un număr de 5 medalii aur, 4 argint şi 1 bronz, adică un total de 10 medalii.

Lotul national Ashihara karate juniori

Medalia de aur şi titlul de campioană europeană sunt deţinute de Casiana Andreea Gorneanu, elevă a Liceului “Neagoe Basarab” din Olteniţa. Medalia de argint împreună cu titlul de vicecampioană europeană au fost obţinute de Lavinia Elena Ioniţă, elevă la Grupul Şcolar “Nicolae Bălcescu”. Antrenorul echipei din Olteniţa, Sempai Marcel Paraschiv, spune că a fost un campionat la care contracandidaţii României au avut un nivel de pregătire foarte bun la nivel de junior. “Au fost sportivi mai mulţi şi mai bine pregătiţi ca anul trecut, iar organizarea a fost foarte bine pusă la punct. Aşa cum au observat mai mulţi cunoscători, arbitrajul a lăsat de dorit. Dar rezultatul este mulţumitor. Pentru 2011 însă vreau de la elevii mei mai multă muncă pentru că îi vreau pe podium pe toţi. A fost o experienţă şi pentru învingători, dar şi pentru învinşi. Faptul că n-au urcat pe podium i-a ambiţionat. În 2011 Campionatul Mondial va avea loc la Braşov, în luna iunie. si se poate organiza şi pentru categoria de minus 18 ani. Aici vor participa şi juniorii noştri. Mulţumesc atât eu cât şi sportivii olteniţeni participanţi la Riga pentru sprijinul financiar care a venit din partea Consiliului Local Olteniţa. Mulţumim pentru susţinere domnului primar Costinel Milescu. Banii veniţi din partea consilierilor şi autorităţilor locale ne-au fost foarte necesari. Fără aceşti bani, nu ar fi fost posibilă deplasarea noastră la Riga. Toţi ne-au înţeles şi ne-au susţinut în realizarea acestor performanţe şi le mulţumim pentru sprijin.” declară Marcel Paraschiv.

Ionita Lavinia Campioana europeana

Paraschiv Mihai Campion european

Sportivii olteniţeni fac parte din Clubul bucureştean “Impression”, ce este afiliat la Federaţia Română de Arte Marţiale şi la New International Karate Organization (N.I.K.O.).
În Olteniţa, Clubul “Impression” este reprezentat de sempai Marcel Paraschiv, antrenor.

Ionita Lavinia Loc I, Paraschiv Mihai Loc I si Negoita Alin Loc III

sursa video: asiharaoltenita.ro

Comentarii

 1. Roxana Aliman spune:

  bravo casi!:*>:D<

 2. Mihaela Mihai spune:

  Felicitari, dragilor!:)

 3. Mihaila Ionut spune:

  Bv Casi
  Fosta mea colega:P

 4. Gorneanu Casiana spune:

  acestea sunt poze de anul trecut….oricum..felicitari tuturor

 5. Gorneanu Casiana spune:

  Oltenita e cea mai tare…

 6. Andrei Dragoman spune:

  ce i a dat casi sa sara !
  bravooooo

 7. goodboy spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)

 8. Manciu Vlad spune:

  felicitari 🙂

 9. Unu altu spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)