Firma de confecţii textile O’Hara Oltenita | Costumele pentru absolvenţi gen “Oxford”

Firma de confecţii textile O’Hara vă stă la dispoziţie cu o gamă de îmbrăcăminte pentru ocazii speciale, dar şi pentru ţinute specifice anumitor activităţi.

Acum apelează la O’Hara şi comandă costumele pentru o zi onorabilă: absolvirea cursurilor liceale sau superioare.

Aici se creează costumele pentru absolvenţi gen “Oxford”, cu toată gama completă, de la bereta neagră şi robă până la cravată. Pentru o ţinută demnă de admirat, cereţi soluţia unui specialist: firma de confecţii textile O’Hara din Olteniţa.

Tot aici se realizează la comandă haine preoţeşti, costume militare, halate albe, orice altă ţinută impusă de un loc de muncă.

Linia distinctă se cunoaşte de la distanţă pentru că aici lucrează numai persoane cu experienţă în croitoria de calitate, iar profesionalismul echipei care creează, se va păstra atât cât vei purta vestimentaţia.

Prin magazinul propriu din str. Pescarilor, nr. 31, firma distribuie o gamă largă de îmbrăcăminte damă,  de la fustă până la rochii, jachete sau pantaloni.

Comandă costumele de absolvire sau ţinuta preferată la nr. de telefon 0766 784 205, dar vino şi în str. Pescarilor, nr. 31, în direcţia Pieţei Centrale Olteniţa. Aici vei vedea cu ochii tăi ce înseamnă calitatea adevărată şi ce frumuseţi poate crea mintea şi mâna unui om.