Olteniţenii din str. Râului se plâng de poluarea fonică produsă de un depozit de lemne

Olteniţenii care locuiesc în str. Râului din Olteniţa Nord au sesizat administraţia publică locală şi consilierii olteniţeni de zilele negre făcute de un depozit de lemne din apropierea locuinţelor acestora. Ei au delegat pe C. Mititelu, care s-a plans consilierilor şi edililor locali de zgomotul produs de drujbele cu care se taie lemnele dintr-un depozit amplasat în apropierea caselor şi implicit a locuinţei acestuia. Firma ce are ca obiect de activitate “vânzarea lemnelor” foloseşte drujbe foarte des pentru tăiarea acestora. Mititelu spune că din cauza zgomotului produs de utilajele de tăiat lemne, dar şi din cauza maşinilor de mare tonaj care traversează zona, locuitorii sunt extreme de nemulţumiţi. Din cauza maşinilor grele este pusă în pericol rezistenţa caselor. Mai mult decât atât acesta acuză faptul că în incinta depozitului pătrund copii de vârste mici ai celor care locuiesc în apropierea depozitului din cauza faptului că depozitul nu este îngrădit. De asemenea, copiii nu se pot odihni la orele după amiezii. Olteniţeanul a cerut luarea de măsuri astfel încât centrul să fie mutat la o distanţă mai mare de casele oamenilor sau să se găsească o soluţie în aşa fel încât olteniţenii din zonă să nu mai fie afectaţi.

Viceprimarul Florian Cercel consideră că în această situaţie trebuie să se formeze o comisie ce va verifica toate aceste aspecte semnalate, urmând ca după verificări să se ia o hotărâre.

Consilierii au fost de acord cu propunerea viceprimarului Florian Cercel.

vezi video

Comentarii

 1. Nan Elena spune:

  Viceprimarului Florian Cercel, sa se deplaseze la fata locului pentru a vedea si mizeria din acea zona!

 2. marin barbu spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)

 3. Mihai Ceauşu spune:

  Eu stiu niste olteniteni din zona pod-parc care se plang mereu ca nu pot dormi din cauza unei discoteci. Si se plang de cativa ani. Rezultatul? Niciunul. E bine ca suntem un popor de sclavi si acceptam orice.

 4. Eu cred ca ar fi mai bine , sa mute acest depozit de care anumite persoane se plang ca polueaza fonic in ziua mare, in tzarcul-targ unde se instaleaza balciul an de an! Dar oare cine credeti ca si-a insushit acea moshie si in ce scop? Pe unii nu ii mai deranjeaza ca nu mai pot sa isi mai vanda produsele diverse in acel targ care se tinea candva, duminica de duminica? Cel putin, acel depozit de lemne, despre care sa scris si discutat mai sus, incalzeste iarna , inimile si casele atator oameni, dar o discoteca , sau o viitoare parcare, pentru ridicarea autovehiculelor stationate prin orash neregulamentar, incalzeshte sau ar incalzi pe cineva? „Viceprimarul Florian Cercel consideră că în această situaţie trebuie să se formeze o comisie ce va verifica toate aceste aspecte semnalate, urmând ca după verificări să se ia o hotărâre.”…Dar sa ia cu totii o solutie pentru locuri de munca, nu pentru excrocherii…ALTE GRIJI NU AU? „Consilierii au fost de acord cu propunerea viceprimarului Florian Cercel.”… VORBA ACEIA: CAINII LATRA, SI OILE DUPA ACEIA: BEEEEEEEE….

 5. Vali Tugui spune:

  … Precum a spus un intelept: „nu am teama ca tintiti prea sus si nu ajungeti, am teama ca tintiti prea jos si ramaneti acolo”

  Cu respect.

 6. un cetatean spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)

 7. andreea spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)

 8. Aurel Tugui spune:

  Absolut halucinant. Uitati-va ce problema!!! Dar de departe, cea mai semnificativa este interventia consilierului care la un moment dat intreaba:”da terenu’ al cui e”. Ei bine acest consilier este acelasi care face obiectul comentariului unui „telespectator ocazional” al postului OTV si care pe http://www.otvforum.com scrie: ” Caut de ceva timp sa revad emisiunea cu Petre Leonard,din Oltenita,de vinerea trecuta, caruia i-ati incredintat infiintarea partidului Poporului la Oltenita. Este membru PDL foarte infocat si cred ca este o metoda de infiltrare. As vrea sa revad emisiunea si sa pot comenta pe site-ul meu, acest subiect.
  cu multumiri anticipate
  Roman Visator!
  link:http://www.otvforum.com/viewtopic.php?p=89708
  In rest, ramane cum a zis domnul vice: O COMISIE

 9. nastase constantin spune:

  Uitati-va ce problema!!! mafie mare….