Din partea PD-L, Vasile Ionuţ Cătălin devine consilier în locul lui Petre Leonard

Petre Leonard Florin, a demisionat în data de 10 decembrie 2010 din funcţia de consilier şi din Partidul Democrat Liberal-filiala Olteniţa. Potrivit Legii privind Statutul Aleşilor Locali, a fost întocmit un Proiect de Hotărâre de Consiliu Local, prin care s-a constatat încetarea de drept a calităţii de consilier local a lui Petre Leonard. Prin hotărâre s-a luat act de situaţia apărută şi s-a declarat vacant locul consilierului în cauză. În urma demisiei lui Petre Leonard, a fost validat mandatul consilierului Vasile Ionuţ Cătălin, ales pe listele Partidului Democrat Liberal cu prilejul alegerilor locale din 1 iunie 2008. Partidul Democrat Liberal-Organizaţia Judeţeană Călăraşi a făcut o adresă Consiliului Local Olteniţa, prin care a făcut cunoscută situaţia existentă după demisia lui Petre Leonard din partid, cerând validarea lui Vasile Ionuţ Cătălin din partea PDL Olteniţa.

Potrivit procedurii, Vasile Ionuţ Cătălin a depus jurământul de instalare în funcţia de consilier.

Laura Suzeanu

Comentarii

 1. …MACAR ARE HABAR CE ESTE POLITICA, SAU DE POLITICA ACEST INFLACARAT DE LA PDL?…FAPTELE CONTEAZA PENTRU NOI…SI REALIZARILE IN OLTENITZA, NU O GURA IN PLUS LA MASA PRIMARIEI…VOI CE CREDETI?…ALCEVA IN IARNA ASTA NU AM AUZIT DECAT DE DATORIILE DE LA TERMOURBAN, DAR DE LUCRURI IMBUCURATOARE PENTRU VIITORUL ACESTUI ORASH, NIMIK….BANI DE INCASAT….SI NIMIK MAI MULT…AS SPUNE MULTE…DAR DEGEABA…

 2. Andrei Parliteanu spune:

  @Mardare Marian.. Invata sa scrii corect! si „ALCEVA”, nu inteleg de ce esti atat de frustrat. Dupa parerea mea autoritatile din „ORASH” se straduiesc sa ofere lucruri „IMBUCURATOARE”, si cred ca in ultimii ani se vede o schimbare „MIBUCURATOARE” a „ORASHULUI”. Nu inteleg nici asa-zisul tau atac la adresa noului consilier local. Poate are habar de politica daca ne gandim ca este presedintele organizatiei de tineret a PDL pe judetul Calarasi. Pentru tine o solutie buna ar fi emigrarea.. in Laponia la Mos Craciun.

 3. @Andrei Parliteanu ….poate te simtzi tu ofensat la anumitele opinii publice din partea noastra, noi sustzinatorii acestui site OLTENITEANUL.RO…Cat despre schimbarile in bine care au avut loc in municipiul nostru, nu putem spune ca a fost meritul si bunavointza intregului partid PDL de la noi, ci doar prin munca si ambitzia a doua persoane bunevoitoate de la noi, si anume, a domnului primar MILESCU si a vicelui CERCEL…Este o vorba:…faci ce faci, pentru tine, dar mai uita-te si in jurul celorlalti… Cat despre greselile mele de a scrie corect, sincer nu sunt jurnalist si nici un editor la vre-o publicatzie din Romania, dar tu, care incerci sa corectezi pe altii, ei afla ca si tu ai greshit gramatical in comentariul tau, adresat mie si anume:… schimbare “MIBUCURATOARE” a “ORASHULUI”. …in loc de …vezi mai sus…Nu te mai ofensa pentru altii, pentru ca ,parerile tuturor cititorilor acestui site, sunt indreptate atat PRO cat si CONTRA, anumitor partide politice, si fiecare dintre noi are dreptul la libera opinie si exprimare intr-un stat asha zis democrat ROMANIA!…In rest, iti urez si tzie „SUCCESURI”, asha cum este la moda a vorbi, in partidul de la putere pe care il sustzii, care de altfel a adus numai bine prin sloganul „SA TRAITI BINE”, si nu au greshit deloc spunand asta, bineintzeles, doar pentru ei!

 4. elena velicu spune:

  Felicitari d-lui Vasile. Aceasta este atitudinea corecta! Politica nu se face barfind la colt de strada ci implicandu-te.

 5. vasile spune:

  foarte bine