Disperarea unor parinti din Spantov: Fata noastra a fost infectata cu HIV

UPDATE : In acest caz, inca nesolutionat de organele de cercetare, autorul actului face parte din categoria „neprobat”. Potrivit surselor noastre din interiorul Politiei Oltenita, nu se poate pune un verdict, competenta de solutionare a cazului apartinand Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi.
La acest moment, desi se sustine ideea ca fata de 13 ani a fost violata, actele ce tin de probatoriu nu ajuta politistii sa acuze pe cel in cauza ca ajungand la viol. Potrivit acelorasi surse, nici din datele de ancheta si nici din certificatul medico-legal nu reiese faptul ca fata a fost violata. Nu au fost gasite urme de violenta fizica ce sa duca la comiterea unui viol. Singura acuzatie ar fi aceea ca a fost comis un act sexual cu un minor. Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi va da o solutie.

Drama teribila intr-o familie din Calarasi: doi parinti sustin ca fiica lor in varsta de 13 ani a fost violata de un individ care i-a anuntat apoi cinic ca sufera de SIDA.

Din acel moment, oamenii umbla din cabinet in cabinet pentru ca medicii sa le ajute copila. Pana acum au aflat doar ca cea mica a fost sigur infectata cu hepatita C.

De cand copila a incaput pe mana acestui individ, parintii nu mai au pace. Bat drum dupa drum la doctori. Oamenii sunt disperati, mai ales ca un diagnostic final la testul HIV va veni abia peste sase luni.

Individul, eliberat din penitenciar in ianuarie, este cunoscut in localitate ca un cal breaz. Suspectul de 25 de ani nu mai este de gasit de doua saptamani. Politistii incearca sa dezlege itele povestii pentru a putea incadra fapta.

Chiar daca violul nu va putea fi dovedit, tanarul ar putea fi acuzat de intretinere de relatii intime cu un minor si, cel mai grav, ar putea sta pana la zece ani dupa gratii pentru infectare intentionata cu HIV, daca anchetatorii vor putea dovedi ca el stia in acel moment ca este bolnav.

sursa: stirileprotv.ro

Comentarii

  1. Corina Oancea spune:

    Doamne fereste cate nenorociri se intampla in lumea asta!!! famila este disperata si are si de ce!!! dumnezeu sa o apere de toate relele si sa se faca bine!!!

  2. stancu elena spune:

    eu sunt din spantov si am ramas tablou cand am auzit ce nenorocirea a cazut pe umerii familiei, era o fata sanatoasa si din cauza unui idiot a fost infectata cu HIV

  3. stefan spune:

    editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)