Pe timp de criza, oltenitenii nu mai fac cadouri de Ziua Indragostitilor

Pe data de 24 februarie romanii sarbatoresc Dragobetele. O zi in care indragostitii isi fac cadouri unul altuia, sunt mai atenti unii cu alti si mai important iau o pauza pentru a se iubi mai mult. Asa era in fiecare an de cand lumea si pamantul. Pana cand Sf. Valentin a venit si a furat lumina reflectoarelor, el fiind comemorat cu 10 zile inaintea Dragobetelui. Sarbatoarea despre care multi spun ca este doar un kitsch occidental importat obliga acum si pe iubitii din Romania sa iasa la cumparaturi.

Ca orice sarbatoare care se respecta si Sf. Valentin are traditiile sale, se spune ca:
-daca ai gasit o manusa de Valentine’s Day, cu siguranta cel care a pierdut-o iti va fi sot
– daca pe deasupra ta zboara o vrabie, te vei casatori cu un barbat sarac, dar vei fi foarte fericita, iar daca vei vedea un sticlete, sotul tau va fi bogat.

Cu toate acestea sarbatoarea originara din Marea Britanie a gasit o Romanie lovita puternic de criza. Daca in alti ani se cumparau multe buchete de flori, in aceasta perioada, acum floraresele se plang ca nu au clientii.

Marian Iatan

Comentarii

 1. Sabina Dragu spune:

  emy. t pup:))
  ai fost adevarata:))

 2. denisa spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)

 3. mihai dan spune:

  Frumoase fete in Oltenita !!! Cele mai frumoase fete din tara…ar trebuii in fiecare zi „atinse” cu cate o floare !!

 4. Paunik Alexandru spune:

  Emy: „Ai ma ca nam primit nimic esti neboon” =)) tare faza =)) surioara mea! :))

 5. DRAGOSTEA TRECE PRIN STOMAC…SI DACA EL TOACA IN GOL….NU MAI AI CHEF DE …ZIUA INDRAGOSTITILOR….TE REZUMI LA DOAR CE AI LANGA TINE….

 6. Secret spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)