Oltenita | Sute de fani la concertul lui Alex Velea

Clubul Aqua Parc, locul în care sambata şi-a susţinut Alex Velea concertul dedicat fanilor, a devenit neîncăpător pentru sutele de persoane care au venit să-l vadă pe artist.

La doar 10 minute de la începerea concertului, in fata scenei nu mai puteai arunca nici măcar un ac. Deşi cântăreţul venea dupa o interventile chirurgicala la brat, acesta, alături de dansatori a încins atmosfera şi le-a oferit celor prezenţi un show de zile mari. Oltenitencele s-au călcat în picioare, la propriu, pentru a fi cât mai aporape de scenă şi pentru a fredona alături de acesta cele mai cunoscute piese care l-au consacrat. Concertul a durat aproximativ o oră, după care, zeci de minute, Alex Velea a împărţit autografe sutelor de fani.

Marius Dociu

Comentarii

 1. Narcisa Ivan spune:

  ce’a mai tare noapte de pana acum..super distractie super spectacol.sper ca alex sa mai vina aici la noi:x:x:x:x:D:D:D

 2. Valentina Peicu spune:

  Generatia tanara vine din urma……!Mi-au placut interviurile voastre!Felicitari!Alexandra si Marian tineti-o tot asa!Succes!!!!!

 3. Stanciu Marta spune:

  A fost foarte frumos…..e minunat ALEX=))…iti multumesc pentru filmare Giov:*:*:*…..esti un dragutz…te pup

 4. Adrian Sandu spune:

  E deja clasic asta…acelasi lucru face in Princess.

 5. loredana anghel spune:

  de fiecare data cand vorbesc cu familie si prieteni se plang de situatia economicA..NU S-AR vedea. ma bucur sa vad fete zambitoare si ditractie.

 6. Alexandra Sebe spune:

  multumim d-na Valy pt sustinere!

 7. Marian Iatan spune:

  Multumim! Data viitoare facem un reportaj in Spania, ne primiti?:))

 8. Curca Marcel spune:

  Mă bucur să văd că lumea se distrează în Oltenița,mi-se face tot mai dor de Oltenița cand mă uit la clipurile astea, abea aștept să merg la Club Aqua Parc. Bravo!!

 9. Mihai Ceauşu spune:

  Desi as fi printre primii care s-ar bucura daca s-ar desfiinta aceasta discoteca, chiar daca in ultima perioada zgomotul s-a mai domolit, nu pot insa sa nu remarc faptul ca exista destul de multi invitati in voga din industria muzicala, fapt ce nu poate decat sa ma bucure si trebuie sa felicit echipa de la parc.

 10. Chiru Adrian spune:

  pauleeeeeeeeeeeeeeeeeeee….iti ia interviu iatan???:))