Iepurasul a venit mai devreme pentru copiii de la o gradinita din Curcani

In acest an, Iepurasul a venit mai devreme pentru micutii din cadrul Gradinitei Nr. 2, Curcani. Acest lucru a fost posibil la initiativa Directoarei Educative a Gradinitei Surveyor Bucuresti, Laura Mandrut, care a dorit sa asocieze o actiune caritabila cu un schimb de experienta intre cele doua gradinite.

Copiii din ambele tabere au fost foarte receptivi si prietenosi, au comunicat si s-au jucat impreuna, ca la sfarsit sa-si imparta unul altuia felicitari colorate chiar cu manuta lor. Nicoleta Stancu, educatoarea grupei mici a Gradinitei Nr. 2 Curcani, s-a aratat extrem de bucuroasa si primitoare,  considerand acest schimb de experienta benefic pentru ambele institutii de invatamant.

Initiativa Gradinitei Surveyor este una deosebita, deoarece acest schimb de experienta a fost facut intre o gradinita de stat (cea din Curcani) si una particulara, un lucru rar intalnit nu doar in zona noastra, dar si in tara. Se pare ca pe viitor vor mai exista astfel de campanii, extrem de bine venite pentru comunitatile locale mai putin dezvoltate.

Echipa Olteniteanul ureaza mult succes Gradinitei Surveyor in desfasurarea unor viitoare campanii umanitare!

Bogdan Păun

Comentarii

 1. Costea Jarnea spune:

  Buna ziua,

  multumim pentru ideea de a mediatiza evenimentul creat de doamna educatoare Laura Mandrut, dar macar numele gradinitei sa fie trecut corect: gradinita Laura Elena Center.

  Multumesc

 2. minuta lidia spune:

  nu este f. gresit scris,intradevar se numeste ”laura elena center”,insa face parte din societatea ,sc.surveyor srl oltenita,iar ”doamna educatoare” este d-soara director al gradinitei !

 3. Laura Mindrut spune:

  Multumesc mult pentru aprecieri! Este ok atat Surveyor, cat si Laura Elena Center.