Karaoke la Aqua Parc | Distracţie pe cinste imbinată cu gesturi umanitare de remarcat

Primul concurs de karaoke din Olteniţa s-a desfăşurat în incinta Clubului de Distracţii „Aquaparc”. Duminică, 17 aprilie, în clubul din Parcul Central Olteniţa tinerii au avut parte de un program special, iar distracţia a fost la maxim. Prof. de economie de la Grupul Şcolar „Nicolae Bălcescu”, Gabriela Luca, a organizat acest concurs reuşind să îmbine utilul cu plăcutul, pentru ca punctul final al proiectului să fie dedicate şi unui gest umanitar. Cu banii strânşi din sponsorizări şi din vânzarea biletelor, prof. Luca a oferit premii frumoase câştigătorilor celor trei locuri dar şi celorlalţi participanţi, iar cu o altă parte din bani, aceasta a vrut să încânte copiii cu dizabilităţi din Complexul pentru Servicii Comunitare Olteniţa, oferindu-le câteva cadouri.

Concursul de karaoke a animat întreaga discotecă din parc de la copii până la adolescenţi şi persoane mature

Concursul de karaoke a început după prezentarea unui program artistic al tinerilor. Pentru karaoke s-au înscris 40 de tineri.

Toţi care au avut curajul să iasă pe scenă au fost recompensaţi cu premii. Câştigătorii celor 3 locuri de karaoke au fost: Cosmina Eniţă care a obţinut premiul I, ea interpretând o melodie a Laurei Stoica, Adrian Valentin Iclozan premiul al II-lea care a intepretat o melodie a lui Frank Sinatra, Andreea Neferu premiul al III-lea din concurs care a intepretat o melodie a Larei Fabian. Gabriela Luca spune că s-a gândit iniţial ca scopul proiectului să fie acela de refacere a clasei unde este dirigintă, dar pentru că investiţia în clasă ar fi însemnat o mai mare cheltuială faţă de veniturile obţinute în urma concursului, s-a schimbat planul. Profesorul organizator a hotărât să renunţe la cosmetizarea clasei iar cu banii rămaşi după concurs să organizeze o acţiune caritabilă, ceea ce s-a şi întâmplat.

 

Copiii cu dizabilităţi din central olteniţean s-au bucurat de surpriza oferită de elevii de la Bălcescu

Gestul umanitar făcut copiilor din Complexul pentru Servicii Comunitare Olteniţa a constituit pentru copiii instituţionalizaţi o surpriză frumoasă, cei pe care soarta nu a vrut să-i răsfeţe simţind căldura oaspeţilor. Prof. Luca şi elevii săi au oferit copiilor instituţionalizaţi jucării din pluş, fructe, produse de panificaţie. Atât copiii din complex, cât şi elevii liceului au susţinut câte un program artistic. „Copiii au fost foarte încântaţi de ceea ce au primit, se vedea din privirile acestora bucuria, chiar dacă mulţi din ei nu s-au putut exprima. Cei care nu aveau control din cauza afecţiunilor pe sistem locomotor, scăpau din mâini cadourile oferite, dar erau foarte bucuroşi şi îşi exprimau bucuria în felul lor. A fost o experienţă unică, ţinând cont de faptul că au astfel de boli rare. Ne dorim să repetăm gesturile umanitare şi vom reveni ăn complex de câte ori va fi nevoie. Propun să facem ateliere de lucru acolo.” declară prof. Luca.

La acţiunea umanitară de marţi, 19 aprilie, a participat şi prof. Mirena Petre din cadrul aceluiaşi liceu. Grupului clasei a X-a E şi celor doi profesori li s-a alăturat preşedintele Crucii Roşii, prof. Liliana Niculiţă. Mama unui elev al clasei a X-a E, Viorica Vidroiu, a oferit copiilor din complex 40 de pachete cu diverse produse alimentare.

Laura Suzeanu

Click AICI pentru a descarca fotografii (link valabil pana pe 30 Aprilie 2011)

Comentarii

 1. Mihaela Mihai spune:

  Foarte, foarte draguta initiativa doamnei profesor Luca Gabriela, dar si a celorlati profesori din cadrul liceului si nu in ultimul rand elevilor, tinerilor care au participat si au contribuit la strangerea fondului 🙂
  Sunt tare fericita si este placut sa vezi ca in pofida tuturor rautatilor care se intatmpla aproximativ zilnic,mai exista si oameni buni, caldurosi su suflet mare care nu ezita a se gandi si al nevoile celorlalti defavorizati!
  Macar acum in perioada aceasta sa fim putin mai generosi cu cei care sa zic asa au mai putin noroc. 🙁
  Toata admiratia, sincere felicitari!

 2. Soare Mariuss spune:

  A fost mf ne-am distrat

 3. Ionita Cristina spune:

  =)))))))) noi suntem cele mai frumoase,am cantat si cel mai bine=))))))))

 4. Flori Preda spune:

  A fost ceva extraordinar…nu credeam ca va avea un asa impact acest eveniment , pentru ca altfel nu il pot numi, asupra pubicului .M-am distrat foarte mult si mi-ar place sa se organizeze mai des astfel de evenimente…
  Mii de felicitari organizatorilor , participantilor si nu in ultimul rand juriului.
  A meritat tot efortul !!!!

 5. toader cristina spune:

  s-o facem lata si altadata!!! ne-am distrat foarte mult! sa mai repetam! felicitari organizatorilor!!!

 6. Ciprian Vidroiu spune:

  http://www.karaokeparty.ro.tl
  Site-ul official al concursului…

 7. Raymond Becali spune:

  Sunt profund dezamagit ma intelegi? … pey in postu pastelui a organizat asa ceva … si eu care am cantat cu noi este dumnezeu nu am primit decat mentiune? =)) … petricaaaa … da pe gsp … eu astept si parerea partenerului meu florin salam si body … si cu asta basta

 8. cornelius calin spune:

  vaaaaaaaaarza !

 9. bogdan escu spune:

  ce-a mai tare e doamna luca dak stiam k se pricepe asa o rugam din cand in cand sa ne cante si noua ceva la ore dar si-a tinut talentul ascuns :)) oricum mf ideea :))