Lupu Anca Stefania este castigatoarea primei editii a concursului „Cel mai frumos copil” !

Conform rezultatelor sondajului postat in luna martie pe siteul nostru, Lupu Anca Stefania este declarata castigatoarea concursului „Cel mai frumos copil”, deoarece a primit cele mai multe voturi de la vizitatorii nostrii, 454 !

Micuta Stefania va primi, pe langa imbratisari si pupici din partea familiei , suma de 100 de lei, premiu oferit de Olteniteanul, si admiratia internautilor.

Tutorele Stefaniei este rugat sa ne contacteze la numarul de tel 0733 158 742

Startul celei de-a doua editii a concursului „Cel mai frumos copil” se va da in prima zi a lunii MAI, asa ca trimiteti pozele princhindeilor pana pe data de  30 Aprilie 2011. Valoarea premiului se dubleaza!

Regulile au ramas neschimbate: copilul care primeste cele mai multe voturi pana la data de 31 mai este declarat castigator. Premiul (200 Lei) va fi acordat la inceputul lunii Iunie.

Premiul va fi oferit castigatorului la inceputul lunii Iunie. Fotografia impreuna cu datele despre micut trebuie trimise pe adresa de email : contact@olteniteanul.ro

Concursul “Cel mai frumos Copil” este adresat părinţilor care au copii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 8 ani. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi micuţa vedetă, până în data de 30 Aprilie la concurs şi să trimiteţi o fotografie a acestuia pentru a fi afişată pe site-ul www.olteniteanul.ro, impreuna cu cateva date despre copil (cum îl cheamă, ce îi place să facă şi ce nu, pe cine iubeşte cel mai mult). Copilul a cărui fotografie va primit cele mai multe voturi va castiga premiul oferit de Olteniteanul.ro : 200 Lei.

Marius Dociu

Comentarii

 1. Dumitrescu Cristian spune:

  bravooooo…felicitari!!!!intr.adevar o scumpica!!!1

 2. istriteanu laurentiu spune:

  felicitari ………Lupule ai o bijuterie sa-ti traiasca…….

 3. Cristian Ais spune:

  Felicitarii esti o papusica superba

 4. Valentina Peicu spune:

  Felicitari castigatoarei!Este o scumpete de fetita!

 5. florian tudor spune:

  Lupino, prietene s-a facut dreptate…macar aici…!

 6. Tiganila Stefania spune:

  se mai fac inscrieri?? am trimis un email insa am primit eroare…nu s-a transmis.

 7. madalina petroi spune:

  ce se intampla cu acest concurs?se mai tine?suntem in 3 mai:).