Spargere la agentia CEC din Chirnogi

Sucursala CEC din comuna Chirnogi a fost sparta ieri-dimineata. Cu noaptea in cap hotii s-au apucat de treaba. Stiau ca banca nu era pazita. Au avut grija de sistemul de alarma, insa nu si de camerele de supraveghere, care au inregistrat tot.

Localnicii au auzit de furtul de azi-dimineata si se tem ca hotii ar putea da spargeri si in gospodariile lor.

Autorii nu au fost prinsi si pana la aceasta ora nu se stie inca numarul lor. Politistii au intocmit dosar penal in acest caz si fac cercetari pentru a-i indentifica pe faptasi. – vezi video –

Dorin Berbec

Comentarii

 1. fanel lacatusiu spune:

  „au avut grija de sistemul de alarma,insa nu si de camerele de supreveghere,care au inregistrat tot”daaaar…..nu se stie numarul lor.Si cititorul ce sa inteleaga?ca probabil au fost 3-4 dar ca este foarte posibil sa fie implicati cu mult mai multi?

 2. Preda Flori spune:

  Si daca s-a inregistrat totul de ce nu sunt faptasi in arest?????
  Sincera sa fiu ma asteptam la asa ceva …s-au furat pana si portile oamenilor … primaria ar trebui sa faca ceva in aceasta privinta avand in vedere faptul ca se fura fier din curtile oamenilor si acestia de frica ca nu fie omorati in propria curte stau in casa si privesc cum hotii sustrag bunuri pentru care ei s-au chinuit.

 3. Bradeanu Alin spune:

  Cine stie daca o fi avuta caguyle pe fata ,norocu prostului 🙂