Comentarii

 1. manu nedelcu spune:

  ala mic seamana cu Ady…****

 2. Si magarul erai tu…:-)))ala mic e bosuu!

 3. Bogdan Paun spune:

  si carmaciul cu tine manule :))

 4. Gheorghe Vasile spune:

  Extraordinar ! Ce vreti sa aratati prin ”reportajul” asta ca nu pricep. Asta-i Romania rurala a secolului 21. Unii nu le mai stie numarul (la bani ma refer) iar altii se plimba cu magarul. Cei doi copii nu au nici o vina si nu trebuie sa radem. Nu e vina lor ca sunt asa. Ci a parintilor lor si a noastra a tuturor, pan la urma. Cand vor fi adulti poate ne vor judeca si vor fi in postura de a lua decizii care sa afecteze viata altor oameni. Toate pe lumea asta sunt trecatoare si nu se stie cand oricare dintre noi vom fi intr-o postura similara.

 5. Saros Szalay spune:

  Cand vor fi adulti vor fi niste infractori ca majoritatea celor din Budesti.

 6. Madalina Magda spune:

  Saros,si daca vor deveni infractori,asta se va intampla din cauza celor mari(adultilor),fac o mica paranteza,mai bine sa plimbe cu magarul si carutul de butelii pe ulite decat sa stea pe net/game,facebook ,si toate cele …multi dintre noi ne-am distrus copilaria copiilor nostri fara sa ne dam seama ,le-am dat game-uri si calculatoare numai ca sa stea cuminti in casa,mare greseala…foarte mare,efectiv le rapim copilaria,anii cei mai frumosi si cei mai de pret,uffff…Dumnezeu cu mila pt. ei (si pt. noi parintii) !

 7. P.Alexandru spune:

  [code]Saros Szalay
  Cand vor fi adulti vor fi niste infractori ca majoritatea celor din Budesti.[/code]
  Si care e problema ta ca majoritatea celor din budesti sunt infractori ?

 8. Wood spune:

  Bine zis Saros , ai cea mai mare dreptate cei din Budesti (unii) ar trebui sa fie dusi din acest oras.
  Magda fac o mica paranteza , aceia care folosesc net-ul o fac intr-un scop benefic , nu sa stea toata ziua la el decat sa se foloseasca de el :).
  Acestia cand vor fii mari or sa fie o adunatura de sclavi , analfabeti cum sunt majoritatea din Budesti. Thumbs up!!!