Vulturi in ploaie

Vulturii Oltenita - AS Manastirea, meci amical

Campania de pregatire si formare a noii echipe locale de fotbal, initiata de Nicolae Eftene, continua. Joi, 19.05.2011, la ora 16.00, Vulturii au disputat pe teren propiu un meci amical in compania celor din Manastirea, o echipa inchegata si disciplinata.

Imediat dupa fluierul de start, ploaia care s-a abatut asupra bazei sportive a perturbat calitatea jocului si a infierbantat spiritele in tribuna oficiala, acolo unde cei veniti sa vada un spectacol fotbalistic au fost nevoiti sa se adaposteasca de ploaie.

Nicolae Eftene a folosit doua garnituri, pentru cele doua parti ale jocului. In prima repriza au fost intrat titularii, daca ii putem numi asa pe cei care au jucat si in amicalul de sambata trecuta cu Chirnogi, iar in partea secunda au incercat sa faca o figura frumoasa  jucatorii noi, aflati in probe. Diferenta s-a facut in a doua repriza acolo unde unitatea celor din Manastirea si-a spus cuvantul in fata lipsei de experienta a Vulturilor.

La final, Eftene Nicolae s-a declarat multumit de prestatia baietilor, modivand infrangerea prin lipsa de coeziune a jocului datorata numarului mic de meciuri jucate impreuna si experienta aproape 0 pe care unii jucatori o au pe teren mare.

Puncte forte

–          Lumea incepe sa vina la stadion, iar sustinatorii morali ai echipei se inmultesc pe zi ce trece.

–          Jucatorii incep sa adune meciuri in picioare si sa se cunoasca mai bine unul pe altul in teren (sambata au disputat un alt meci de pregatire, la Chirnogi)

Puncte slabe

–          Terenul si stadionul arata jalnic.

–          Sansele ca cineva sa investeasca sau sa sustina echipa financiar sunt din ce in ce mai mici.

Bogdan Păun

Comentarii

  1. Sorin Anghel spune:

    Cel mai important este ca foarte multi copii vor sa joace fotbal pentru Oltenita.