Timeea Nitu este castigatoarea concursului ” Cel Mai Frumos Copil | Editia 2 ” !

Timeea Nitu, in varsta de 8 ani, este fericitul prichindel care a reusit sa adune cele mai multe voturi la concursul „Cel Mai Frumos Copil | Editia 2” organizat de OLTENITEANUL.RO. Tanara domnisoara a reusit sa stranga, pana la final, 364 de voturi. Pe locul doi, la mica distanta, s-a clasat Buzoianu Andra, copilul  care in ultimele doua saptamani a fost lider al clasamentului. Ierarhia a fost stabilista, insa, in ultimele 5 zile.

Noi, echipa OLTENITEANUL.RO, tinem sa multumim mamicilor care si-au inscris copiii in concurs, celor care au votat dar si participantilor.

Premiul, in valoare de 200 de lei,  va fi decernat pe data de 15 Iunie.

Urmatoarea editia a concursului va avea loc in luna IULIE. Vom reveni cu detalii.

Comentarii

 1. Mihaela Stan spune:

  bravo Tmeea…am facut o echipa frumoasa!!!! te pup si felicitari 🙂

 2. andra valentina spune:

  daca si la concursuri de genu se fac smecherii…ce sa mai zic „JOS PALARIA”.urath….urath din partea unora sa le faca asa pe fatza.in ultimele doua zile castigatoarea a facut 100 si ceva de puncte…cea ce multora ne pune un semn de intrebare.cum de pe tot parcursul concursului lua pe saptamana cate 20-30 de puncte…iar pe ultima suta de metrii…100 de puncte.oricum se stie cine e cea mai frumoasa.”TRAIASCA BUZOIANU ANDRA”

 3. Giovanny | OLTENITEANUL.RO spune:

  asa cum a scris mihaela stan AICI (click) , nici eu unul nu cred ca sondajul a fost fraudat . Polldaddy.com este unul dintre cele mai profi siteuri care realizeaza sondaje. Citeste comentariul mihaelei si te vei convinge cum de timeea a primit asa multe voturi in ultimele zile

 4. Giovanny | OLTENITEANUL.RO spune:

  la urmatoarea editie a concursului se va putea vota in fiecare zi | un singur vot./zi

 5. Dana Popescu spune:

  Nu cunosc pe nici unul dintre copii, dar Andra este de de parte cel mai angelic si mai frumos copil din competitie…

 6. GHEORGHE RALUCA spune:

  TOTI COPILASII SUNT FRUMOSI ! ORICUM FELICITARI PT TIMEEA

 7. lorin tudor spune:

  uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu savu lorena este cea mai tare!!!!!!

 8. Nitu Roberta spune:

  multumim frumos pentru sprijinul acordat ….fiecare vot a contat in acest concurs!!!! doresc sa spun cu acest prilej, faptul ca nu a fost nicio „smecherie”, asa cum au afirmat anumite persoane! au fost voturi date de prieteni…prietenii prietenilor…rude…cunostinte …. etc.. etc … Felicitari si celorlalti concurenti..sunteti toti foarte frumosi si simpatici!!!
  Inca o data multumiri celor care ne-au votat!!! 🙂 bafta in continuare

 9. Valeanu Ionut Cristian spune:

  Felicitarii Nitu Timeea !!

 10. Cristina Nichifor spune:

  Pai doar eu stiu de cate ori pe zi Mihaela Meleaca vota aceasta fetita…. ori de cate ori vedea un pc hop si ea … si sa fim seriosi nu e asa greu sa deschizi messengerul sa rogi 100 de prieteni sa voteze…. nimic nu e imposibil… !!!!! Felicitarile mele !!!!

 11. alex dragan spune:

  salutare. urmatorul concurs cand se v-a relua? va rog sa imi raspundeti. multumesc