Un tânăr s-a înecat în lacul Mitreni

O tragedie s-a petrecut vineri, 24 iunie, în zona localităţii Mitreni. Un tânăr din Clăteşti de aproximativ 22 de ani, pe nume P. Nicolae,  a fost găsit mort în lacul Ocolului Silvic Mitreni. Joi, 23 iunie, pădurarul Vasilică Postolea din cadrul Ocolului Silvic a tras un semnal de alarmă către poliţiştii postului de poliţie Mitreni. Astfel, pădurarul a anunţat că un tânăr a intrat să facă baie în lacul comunei, în jurul orei 15,00, şi nu s-a mai întors.

O echipă operativă din cadrul Poliţiei Olteniţa împreună cu o echipă de intervenţie ISU Olteniţa, au ajuns la faţa locului pentru rezolvarea cazului. Trupul mort al tânărului a fost scos din apă vineri, 24 iunie, în jurul orei 10,30. Potrivit poliţiştilor, cadavrul nu a prezentat urme de violenţă, acesta fiind apoi depus la Călăraşi în vederea realizării necropsiei.

Echipa de intervenţie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a folosit pentru căutări o barcă pneumatică.

Până în prezent nu se cunosc cauzele decesului, însă cei din zonă, care au participat vizual la eveniment, spun că e posibil ca moartea să se fi produs fie de la un cârcel, fie de la un stop cardio-respirator.

Mama tânărului găsit mort este într-o situaţie disperată, atât sufleteşte cât şi financiar. Femeia nu are nici un fel de venit, băiatul fiind cel care o susţinea financiar. Mama băiatului răvăşită de durere a mai pierdut în urmă cu ceva vreme o fată bolnavă de cancer.

Sătenii doresc să strângă bani pentru a ajuta familia nevoiaşă să aducă tânărul mort acasă de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Călăraşi.

Comentarii

 1. elena velicu spune:

  Ce poti spune? Ramai fara cuvinte si…..lacrimezi…. Dumnezeu sa-l odihneasca!

 2. gabi malu spune:

  nu pot sa cred , trist 🙁

 3. Flori Mitu spune:

  Trist …Foarte trist ….Un baiat care toata viata a muncit sa isi intretina familia , care nu a deranjat pe nimeni niciodata .Un suflet nevinovat !Poate ca o sa ii fie mai bine acolo unde este acum!Dumnezeu sa te aibe in paza!R.I.P

 4. Octavian Serbulea spune:

  Dumnezeu sa-l ierte….. saracu` are cel de sus nevoie de oameni buni 🙁

 5. tudor florin spune:

  Imi pare foarte rau de acest baiat. Era foarte tanar, muncitor, respectuos …. . Din pacate nu putem schimba nimic. Dumnezeu sa-l aibe in paza! Condoleante familiei

 6. elisa rosa spune:

  doamne….. e tragic….

 7. Oana Vasile spune:

  „…pădurarul a anunţat că un tânăr a intrat să facă baie în lacul comunei, în jurul orei 15,00, şi nu s-a mai întors…”
  pai mai nene, daca ai vazut ca au trecut atatea ore dc nu ai mers sa vezi ce se intampla? atata timp cat tu raspunzi de acel loc, treb sa faci putina miscare, sa te deplasezi, sa vezi ce fac oamenii care au venit la lac. dak era un copil ce faceai? te duceai? este jenant sa vb de oamenii din Romania.
  nu poti sa stai nepasator…..sa nu vezi ce se intampla….sa nu vezi cum este atmosfera….
  sti cum este 1000 de vorbe, 1 ban nu face……
  Dumnezeu sa-l odihneasca!

 8. kelix state spune:

  deci va rog frumos stergeti video asta ca e cutremurator…saraca femeie batrana ….doamneee mi-au dat lacrimile .Doamne cata durere in batrana aia..off:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

 9. valea rosie spune:

  acel baiat era sluga padurarului si avea grija de oi la ocol pentru a-si intretine mama imi pare rau pt tragedie iar padurarul se simte vinovat si fara comentariile tale Oana Vasile