August | Spectacole de vară şi distracţie la Olteniţa

Vara aceasta olteniţenii se pot distra în oraşul lor. Mai multe acţiuni şi evenimente cultural-artistice vor avea loc de-a lungul a mai multor etape. Astfel, Festivalul “Sărbătoarea Berii Olteniţa 2011” se va desfăşura în perioada 5-7 august 2011. În fiecare zi vor fi concerte cu trupe şi solişti din România, ce vor acoperi mai multe genuri muzicale. În cadrul acestui festival, vineri 5 august, vor concerta: Lorena, Jul de la Etno, Vacanta Mica, Mariana Stan, Axinte, sambata 6 august vor fi prezentate următoarele spectacole: Paola, Spitalul De Urgenta, trupe locale, concursuri. Pentru ziua de duminica, 7 august, din program fac parte : Ansamblul Doina Baraganului, Gheorghe Stemate, Nicolae Rotaru, Daniela Gyorfi, Fara Zahar.


AXINTE


NICOLAE ROTARU

SPITALUL DE URGENTA

Organizatori: Events Management Company si Primaria Oltenita.

Sponsor: Timisoreana.

Un alt eveniment cultural-artistic va avea loc pe 13 august 2011, începând cu ora 18,00 în centrul municipiului Olteniţa. Este vorba de Concertul de Muzică Populară Galele TVRM, la care invitaţi în recital vor fi: Maria Loga, Elisabeta Turcu, Tita Bărbulescu, Geta Postolache, Georgel Nuca, Tina Militaru, Valentin Sanfira, Constantin Pârvu, Grupul Vocal Bărbătesc “Cântul Dorului”, Ansamblul Folcloric “Doina Dunării” din Giurgiu.


ELISABETA TURCU

Acest spectacol este susţinut de primarul municipiului Olteniţa, Costinel Milescu.

Pentru primul concert, restricţiile la circulaţie din zonă vor începe de miercuri, 3 august şi se vor relua luni dimineaţa, 8 august. Pentru concertul din 13 august, restricţiile de circulaţie încep după-amiază.

Laura Suzeanu

Comentarii

 1. marian dinu spune:

  nu mai bine i la acea sedinta sa se vb si de terminarea strazilor care sunt neasfaltate si vai de mama lor ,,,am inteles e bine si spectacole da hai sa mai face m ceva si cu strazile …ca nu mai e mult pana la votare ,ca sa va alegem tot pe dmnvoastra primar ..tot respectu ati facut ceva ,nu zic nu ,,,dar hai sa terminam ce ati inceput sa nu asteptam alegerile din nou sa facem ceva……

 2. mardare marian spune:

  cele mai scumpe pretzuri le putetzi gasi la aceasta oarba sarbatoare TIMISHOREANA, hotzie pe fatza, nu va lasatzi ishelatzi stimatzi Oltenitzeni, si nu va lasatzi inshelatzi de asa zishii comerciantzi cu suprapretzuri…..cat costa o miniclipa de bucurie pentru un copilash…5 ron?….cand se face in occident un astfel de spectacol tip TIMISOREANA, se daruieste cantitatzi enorme de bere ….tip de reclama , sau la un minipretz…..nu doar cu reclama corturilor si in rest….mititei cu 2, 0-2,5 ron….cautati sa cumparatzi din magazinele noastre cate o racoritoare, un mititel de 1, 5 ron de pe la piatza, garantat calitativ, si lasatzii pe acei din spatele acestui spectacol sa mai spere ca va pot pacali , din nou, la urmatoarele alegeri care vor urma….lumea roaga primaria sa faca altceva, benefic pentru acest municipiu, si altzii umbla cu prosteala pe fatza…..au uitat de problemele grave ale orashului, au trecut LA FIESTA DE OLTENITZA….sa dea cel de sus si o mare ploaie torentziala in acest weekend….si sa rasara soarele tocmai martzi—–stima deosebita acestui site…OLTENITZEANUL.RO….

 3. Ionescu Dan Lucretiu spune:

  Ca amploare si diversitate cred ca este una dintre cele mai reusite actiuni cultural-artistice .

  Mi-as permite pentru viitor un sfat organizatorilor . Mai mare atentie unde isi fac nevoile toti cei implicati in eveniment …si aici fac vorbire si de participanti ca si consumatori de cultura si bere dar si de cei care vand aceste produse.
  De jur imprejurul blocului …pur si simplu nu se mai poate circula de mirosul ucigator si iute de urina ….ca sa nu zic mai simplu ca la tara ” pisat ” . Pute fratilor a pisat peste tot …….au luat la tinta blocul de-ti crapa nasul nu alta . La mai putin de 100 metri sunt toalete ecologice dar ghertzoii nu stiu sa le foloseasca . Prefera sa stea grupati cate 2-3 burtosi cu lantul la gat cat parama de vapor , ignora ca sunt femei cu copii in jur si-si fac nevoile direct acolo unde mananca si beau .
  Se vede ca sunt artisti baietii , executa totul cu arta , cu talent , cu inalta maiestrie …..culturalizarea maselor …….in rest frumos ….. o mare bucurie pentru oameni . Felicitari !