Liga 4/ Oltenita – Plataresti 1-6/ Vulturii au fost jumuliti!!!

Inceput stangaci pentru Oltenita. Viitorul Plataresti a facut spectacol in prima etapa.


Evenimentul anului 2011 la Oltenita nu a fost unul tocmai fericit. Primul meci de fotbal dupa multi ani pe stadionul din localitate a fost unul mult asteptat de catre iubitorii sportului rege.

Aproape o mie de olteniteni au venit la stadion pentru a vedea jocul dintre Vulturii Oltenita si Viitorul Plataresti. Oaspetii s-au impus fara drept de apel. Oltenita, cu multi jucatori aflati inca la varsta junioratului, nu a putut face fata tavalugului advers. Chiar daca diferenta de pe tabela de marcaj este mare, a existat si un moment in care jocul s-a rupt. Inainte de finalul primei reprize, gazdele au ratat trei mari ocazii. Oaspetii aveau numai un gol avantaj si orice reusita a elevilor lui Nicolae Eftene ar fi relansat jocul. Numai ca in fotbal ocaziile se razbuna, iar formatia din Plataresti, avand in componenta jucatori cu experienta, a profitat la maxim de oportunitatile din apararea Vulturilor si a intrat la cabine cu un avantaj de doua goluri.

Dupa pauza, echipa din Plataresti a facut spectacol. Scorul final, 6-1 pentru oaspeti, nu a impiedicat sutele de spectatori sa-i rasplateasca cu aplauze pe gladiatorii din iarba. Oltenita a pornit cu stangul in noua viata, dar cuplul format din Nicolae Eftene si Alexandru Serban nu trebuie sa dezarmeze. Cei dou au in mana nu doar destinele celor pe care ii pregatesc, ci si sufletul intregului oras. La schimb, Oltenita trebuie sa le arata in continuare sprijin si respect. Aplauzele de la finalul jocului cu Plataresti reprezinta cel mai frumos trofeu pe care Vulturii puteau sa-l primeasca.

De remarcat prestatia brigazii de arbitri. “Fluierasii” au fost atat de discreti incat nici nu are rost sa le amintim numele. Fotografii exclusive de la jocul din aceasta dupa-amiaza gasiti pe pagina oficiala de facebook a echipei din Oltenita.

sursa: sportcalarasean.ro

Comentarii

 1. Alex Biga spune:

  Recuperam in etapele viitoare:)

 2. Petrescu Radu spune:

  Apararea slaba rau de tot ! Se misca in realuare !

 3. Marian Luica spune:

  Pacat de admosfera facuta de body si echipa sa daca „Vulturasii”o tin tot asa…

 4. Bogdan Paun spune:

  Multumesc Marian !!! Multa bafta Leilor !!!