Primul meci oficial, prima victorie !

Debutul noii noastre echipe locale a fost un real succes, ce a adus atat bucurie in inimile suporterilor si locuitorilor orasului Oltenita cat si speranta ca se poate face ceva din acest punct de vedere, daca se vrea!

AS VULTURII – CS Curcani 6-2 , in faza judeteana a Cupei Romaniei


Primul meci oficial, prima victorie, si ce victorie! 6-2, ca la table, dintre care trei golazo direct in vinclu si o dominare clara din partea Vulturilor, impotriva unei echipe ce a ajuns in play-off sezonul trecut.

Profesorul e fericit! Echipa a debutat exact cu visa antrenorul. Jocul cursiv, practicat si exersat indelung la antrenamente, a dat rezultate si acest lucru este foarte important, deoarece simti ca nu muncesti degeaba, simti ca dorinta ta de a realiza ceva, de a readuce spiritul pierdut al fotbalului curat este resimtita cu brio de cei pe care vrei sa-i lansenzi in lumea atat de murdara a fotbalului contemporan.

Si nu doar echipa a jucat excelent. Publicul prezent la stadion a fost pe masura asteptarilor. Cu mic cu mare s-au inghesuit pe scheletul tribunei I, si cu toate ca nu stateau prea confortabil au ramas pana la final, pentru echipa! pentru ca au avut ce vedea! si pentru ca VOR SA VADA FOTBAL! .. si nimeni nu a facut nimic in acest sens pana anul acesta.


A.S. Vulturii Oltenita  (foto sus)

Duminica, 27 august, este programata prima etapa a controversatului nostru campionat judetean. Debutam, cum nu se poate mai bine, “@ home” (acasa) impotriva unei echipe recunoscute pentru jocul sau dur, cum spun fotbalistii – “la rupere”, Viitorul Plataresti.

Meciul va incepe la ora 13.00, asa ca nu va faceti planuri pentru duminica! Nu e timp pentru odihna! DUMINICA, OLTENITA VINE LA STADION !!!

Forzzzzaaa Vulturiiiiii !!!…

Bogdan Păun

Comentarii

 1. dragoman laurentiu spune:

  joaca tati cat mai bine ca o sa aduc sponsor!!!!!!!!!!

 2. Alex Lica spune:

  Vereee… Cat e biletul ca poate vin si eu? Daca nu e scump poate vin si eu… :)))))))
  Acum serios cat e biletul?

 3. Paul Odaiasu spune:

  Sunt pe scaune biletele? :))

 4. Puescu Alexandru spune:

  Multa bafta echipei. Asi dori sa dau probe la voi:D:D:D cu cine sa vorbesc?:S Multumesc

 5. iulian oltenita spune:

  bafta

 6. geany oltenita spune:

  cece spunei lu eftene ca eu lipsesc de la echipa cu mine in lot facem legea pe judey????

 7. geany oltenita spune:

  vb cu eftene ca vin si eu acasa, am si eu loc la voi in echipaa:)))):-*