Şoferul unui autoturism a adormit la volan şi a intrat într-un copac

Marţi, 16 august, în jurul orei 14,45, pe DN 4 s-a produs un accident de circulaţie soldat cu doi răniţi. Conducătorul auto I. Marin de 33 de ani din localitatea Dorobanţu a adormit la volan în timpul mersului. Autoturismul a părăsit carosabilul, pe partea dreaptă, şi s-a izbit frontal de un copac, aflat pe marginea drumului. Potrivit informaţiilor preluate de la Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, din accident a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerului, I. Costel, de 16 ani, din aceeaşi localitate. Cei doi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii chemaţi la accident au stabilit că şoferul posedă permis de conducere pentru categoria B, cu vechime din anul 2011. Fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ. Acestuia i s-au recoltat totodată probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Laura Suzeanu, Dorin Berbec

 

Comentarii

 1. Dan Dumitru spune:

  Conducatotul masinii este din Dambovita dupa nr, nu din localitatea Dorobantu:))Dorine

 2. dragu mihai spune:

  cum au scapat?au condus dupa bancheta din spate?:)

 3. dorin berbec spune:

  nu eu am cules informatiile

 4. dorin berbec spune:

  …dar nu inteleg ce e asa de neclar. masina avea nr de dambovita si soferul era din dorobantu. Sa nu ai impresia domnu’ dan ca noi am crezut ca DB de pe nr de inmatriculare vine de la Dorobantu:))

 5. tataru ion spune:

  asta este ie bn ca au scapat nevatamati

 6. Mircea Alexandru spune:

  cum s-a facut masina =))=))