Liga 4 / Oltenita – Spantov 0-3 / Vulturii tot nu zboara

Echipa lui Nicolae Eftene ramane in subsolul clasamentului.

Pentru Oltenita, meciul cu Unirea Spantov a fost unul special, mai ales ca stadionul a fost si de aceasta data plin. La jocul de astazi a fost prezent si primarul Costinel Milescu. Din pacate, cei care au obtinut cele trei puncte au fost jucatorii formatiei oaspete.


Primarul Milescu si Presedintele PSD Oltenita, Petre Tone

Trupa lui Nicolae Eftene este inca necoapta si plateste la fiecare joc tribut lipsei de experienta. Oltenitenii au irosit patru oportunitati de a inscrie in primul sfert de ora al jocului, Denis ratand de fiecare data singur cu portarul. Oaspetii au punctat de fiecare data pe contraatac, fapt ce a turnat plumb in picioarele gazdelor. Pentru Vulturii, vin vremuri grele, fiind tot mai greu de crezut ca echipa din Oltenita va putea sa termine campionatul pe unul din primele cinci locuri. Desi Gabriel Balaban fusese delegat sa conduca partida de astazi, CJA a facut o schimbare de ultim moment, astfel ca brigada compusa de Liviu Mitea, Gigel Nastase si Robert Carciog a ajuns sa fluiere pe arena din Oltenita. Gazdele reclama neacordarea unui penalty la scorul de 0-0, insa nu se poate discuta de viciere de rezultat din moment ce oaspetii au jucat in inferioritate  numerica in ultimele 20 de minute. La finalul jocului, castigat de oaspeti cu scorul de 3-0, publicul i-a aplaudat pe toti jucatorii ce au evoluat pe teren.

"Bula" si "Cece", cei mai experimentati jucatori ai Vulturilor

Sunt promisiuni ca din iarna, oltenitenii vor putea sa vada in teren alti jucatori. Primarul Costinel Milescu si cu cei mai importanti oameni de afaceri din oras vor sa puna bazele unui club sportiv municipal, la care va exista un centru de copii si juniori puternic, coordonat de catre Nicolae Eftene si Cristina Dragan, dar si o echipa de seniori al carui obiectiv va fi accederea in Liga a 3-a in maxim doi ani. Daca nu va reusi sa puna mana pe baza sportiva, Primaria Oltenita intentioneaza sa amenajeze un stadion in zona de vest a orasului.

Fotbalul este considerat un vector electoral la Oltenita. Pe langa primarul Costinel Milescu, si viceprimarul Florian Cercel a promis, atunci cand si-a facut publica intentia de a candida pentru postul de edil sef al Oltenitei, ca se va preocupa de sport. Un alt personaj care vrea sa se implice in fotbal este Nelu Simigiu. Privit de toata lumea fotbalului oltenitean ca un personaj dubios, cascioreanul a intrat serios in politica, propunandu-si sa castige alegerile locale de anul viitor.

sursa: sportcalarasean.ro