Liga 4/ Sohatu – Oltenita 4-3/ Tiki-taka tractoristilor

Castigatoarea Seriei A din sezonul trecut si “manjii” lui Nicolae Eftene au facut spectacol.


Daca s-ar acorda un premiu de popularitate in judetul Calarasi, Vulturii Oltenita ar fi detinatoarea trofeului. Desi nu a castigat nici un meci pe teren in actuala editie de campionat, trupa lui Nicolae Eftene se mandreste cu faptul ca aduna sute de spectatori la fiecare partida. In plus, la meciurile din deplasare este tratata cu respect atat de public, cat si de arbitri sau adversari.

Acest lucru s-a petrecut si la meciul de la Sohatu, pierdut de olteniteni cu 4-3. Gazdele au practicat un joc frumos, lipsit de duritati, iar brigada de arbitri s-a achitat excelent de sarcini. Elevii lui Nicolae Eftene au ratat victoria din cauza lipsei de experienta a jucatorilor, multi dintre ei aflati la varsta junioratului. Echipa din Oltenita face progrese de la un joc la altul, dovada si numarul mare de goluri inscris la Sohatu. Oaspetii au ratat foarte mult, in vreme ce gazdele nu s-au jucat cu ocaziile. A rezultat un meci de fotbal adevarat, cu goluri multe si un public care n-a regretat deloc faptul ca intr-o zi de duminica a luat calea stadionului.

Delegatul Vulturilor, Alexandru Serban, a depus o contestatie pe motiv ca Viitorul Sohatu a folosit un jucator fara drept de joc. Cazul va fi judecat marti la Calarasi.

sursa: sportcalarasean.ro