Pui de „Vulturi” | Podul Pitarului – Oltenita, 2-1

A doua etapa, a doua infrangere pentru Vulturii Oltenita. Dupa ce acum o saptamana acestia au fost invinsi fara drept de apel, acasa, de Viitorul Plataresti, echipa noastra locala nu a putut sa treaca nici de Unirea Podu Pitarului.

Desi au avut in fata o echipa mult mai modesta, la capatul unui meci echilibrat scorul a fost favorabil gazdelor, a caror jucatori nu erau tocmai in forma, deoarece, dupa spusele unui localnic, participasera la o nunta cu cateva ore inaintea inceperii meciului.

Principalul nostru punct slab: lipsa de experienta!

Gazdele au deschis repede scorul, in chiar minutul 10, insa vulturii au egalat dupa numai 5 minute, stabilind scorul pauzei. In repriza secunda, desi era evident ca adversarii nu puneau sa le puna mari probleme, Vulturii s-au transformat in puisori, fiindu-le teama de contrele jucatorilor mult mai solizi ai Unirii. Si iata ca pe fondul unei brambureli in aparare, gazdele reusesc sa inscrie golul unei victorii nemeritate.

In etapa urmatoare, Steaua Radovanu vine la Oltenita, in postura de favorite certa!

Tot ce va cerem este sa veniti la meci si sa incurajati din tot sufletul acei tineri, ce au nevoie de mult curaj si determinare. Haide-ti sa-i purtam spre victorie prin incurajarile noastre! VA ASTEPTAM!

Bogdan Păun

Comentarii

 1. Marian Dinu spune:

  hai sa lasam pe alti sa joace fotbal ,,nu e de voi …sincer si cu parere de rau

 2. dragoman laurentiu spune:

  copii astia trebuie sa se antreneze nu sa stea la calculator pana dimineata!!!!!!

 3. Sorin Anghel spune:

  @Marian Dinu – acesti copii au nevoie de sprijin, ceea ce tu nu oferi… din moment ce nu oferi nici macar sprijin cred ca nu este corect ceea ce spui
  @dragoman laurentiu – de acord…

 4. dragoman ionut spune:

  Baa nu-l bagati in seama pe dragoman laurentiu ala k nu are nici o treaba cu mine…am vazut k a lasat mai multe comentarii aici…E cineva care are chef de glume si nu are ce face toata ziua 😉 !!!

 5. Gheorghe Vasile spune:

  Eu propun ca pana la desfiintarea ,,clubului” sa fie schimbat numele din Vulturii Oltenita in Curcile Oltenita. Cred ca e mult mai aproape de realitate.