VIDEO | Un autocamion s-a rasturnat ieri, pe DN4, in apropiere de Budesti

Denivelarile de pe DN4 dau mari bătăi de cap şoferilor


Ieri  un autocamion cu semiremorcă, marca Man,  s-a rasturnat în apropierea  localităţii Budeşti, dupa ce a lovit un cap de pod.

Soferul camionul nu a luat în serios starea deplorabila a drumului naţional şi a pierdut controlul autovehiculului, din cauza denivelărilor, în apropierea oraşului Budeşti.

În urma neatenţiei, camionul a fost extrem de avariat iar cele  24 de tone de griblură pe care le transporta au ajuns pe carosabil.

Din informaţiile pe care le deţinem până la această oră şoferul este teafăr, el s-a ales doar cu o sperietură zdravănă.

Marian Iatan

Comentarii

 1. Soare Marius spune:

  Un accident a fost si ieri tot in raza localitatii Budesti la iesire cum te duci spre Bucuresti…. nu a mai luat curba .. a adormit la volan si sa izbit frontal de un copac. Soferul avea in jur de 50 de ani si venea de la pescuit , autoturismul marca Renault a luat foc dupa impactul cu pomul, Soferul a scapat cu niste rani osoare si a fost chemat la Bucuresti pentru investigatii.

 2. elena buciu spune:

  Sa nu ne gandim la denivelari ca alea sunt de cand exista soseaua si gropi…cine nu cunoaste adancimea celei din fata primariei budesti?Am centrat-o intr-o dimineata si nu-mi venea sa cred ca nu mi-a sarit roata.Strazile noastre mai au nevoie de cate-un retus pe-aici pe colo…

 3. GHEORGHE RALUCA spune:

  conducatorii de kmioane conduc cu o viteza de te ia ameteala si fac niste greselii fatale. Un sfat pt acesti conduktori: GANDITI-VA LA VIATA VOASTRA SI LA VIATA CELORLALTI PARTICIPANTI LA TRAFIC!

 4. GHEORGHE RALUCA spune:

  LASATI-O MAI MOALE CU VITEZA!