“Nunta de Aur” la cea de-a 5-a editie

La sfarsitul lunii trecute , Primaria Oltenita a organizat evenimentul numit “Nunta de aur – Reinoirea juramintelor” . Peste 30 de perechi au spus din nou DA dupa 50 de ani. Ofiterul starii civile din acea zi, in fata caruia “mirii”si-au reinoit juramintele, a fost primarul municipiului Oltenita, Costinel Milescu. Toti cei prezenti la ceremonie au primit un certificat de casatorie, o suma frumoasa de bani , precum si premii variate oferite de primarie si sponsori.

 

 

Perechile stranse in sala de conferinte a primariei oltenitene au mers dupa reinnoirea juramintelor la Biserica “Sf. Nicolae”, unde s-a desfasurat o slujba de casatorie. La intoarcerea in Sala Mare a Primariei Oltenita, “nuntasii” au avut parte de o masa bogata, muzica si numeroase concursuri cu premii in bani. Pentru a intra in posesia premiilor, participantii trebuiau sa ia parte la concursuri de dans, de karaoke, sa povesteasca cele mai interesante nazbatii din viata nepotilor lor, sa impartaseasca celor din sala cele mai grele momente din casnicia lor, pe care le-au depasit. Alte doua probe au provocat cuplurile casatorite de 50 de ani sa isi faca declaratii de dragoste si sa povesteasca ce surprize placute din viata au marcat casniciile lor.

Invitatii s-au declarat incantati de petrecerea dedicata lor si au spus ca nu isi mai aduc aminte cand au trait ultima oara o asemenea bucurie.

Conducerea Primariei Oltenita tine sa multumesca pentru sprijinul acordat urmatoarilor sponsori: Stoica Grup Instal, Densit,  Floraria Angel’s, Sem Com 2000, Asterix, Pestritu Adrian (persoana fizica).

Comentarii

  1. Mihai Mihaela spune:

    Frumos, frumoas foarte frumos! la cat mai multe editii !!! vad ca este a 5-a ! ma bucur ca se pastreaza „obiceiul”. Felicitari si domnului primar !