Buget local cu rectificare | Biblioteca oraseneasca intra in renovari

Prin contractul de vânzare-cumpărare cu Societatea Transdanube Industries, primăria olteniţeană a încasat suma de 1.435.024 lei. În şedinţa ordinară a Consiliului Local de vineri, 30 septembrie, s-a propus rectificarea de buget, în aşa fel încât suma de mai sus să fie utilizată în diverse scopuri. Este vorba de achiziţionarea unei sărăriţe, pentru a asigura împrăştierea materialelor antiderapante în perioada de iarnă cu 40.000 lei; realizarea Planului Urbanistic Local pe strada Macului cu 15.000 lei; 200.000 de lei vor fi alocaţi pentru realizarea lucrărilor de reparaţii la clădirea Bibliotecii Orăşeneşti din Parcul Central.

Pentru realizarea lotizărilor în zona „spoitori” este nevoie de studiu de fezabilitate cu valoarea de 10.000 lei; 30.000 de lei sunt necesari pentru realizarea unor lucrări la Rampa de gunoi, 100.000 de lei sunt necesari pentru realizarea unor proiecte în vederea accesării de fonduri. Alte cheltuieli sunt necesare pentru studiul de fezabilitate în vederea amenajării Parcului Flacăra adică 25.000 de lei, apoi 25.000 de lei pentru studiul de fezabilitate în vederea introducerii iluminatului ambiental în Zona Parc Central; alţi 5.000 de lei sunt necesari pentru asigurarea cheltuielilor materiale necesare desfăşurării activităţii asistenţilor comunitari, iar 985.024 lei pentru reparaţiile unor străzi.

Laura Suzeanu

Comentarii

  1. […] Deci se poate sa fim coolturalizati Posted by raduoncescu on October 17, 2011 Leave a comment (0) Go to comments Mie-mi place cand cineva sau autoritatile fac ceva fain pentru noi.Mai ales autoritatile locale din orasul meu natal, Oltenita, unde atunci cand se poate si exista bani, se poate.Asa ca eu unul ma bucur nespus ca sediul bibliotecii orasenesti din parcul central va fi renovat. […]