Cadavrul găsit pe malul stâng al Dunării la Olteniţa a fost identificat

Semnalmentele unui cadavru descoperit marţi dimineaţă, în jurul orei 8,15 pe malul stâng al fluviului Dunărea, în dreptul localităţii Olteniţa, au fost puse în atenţia jurnaliştilor locali.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare/Transporturi Navale au fost alertaţi telefonic pe 25 octombrie în legătură cu faptul că pe Dunăre plutea un corp uman. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit imediat caracteristicile femeii cu vârsta cuprinsă între 60 şi 65 de ani, 1,60 m înălţime, constituţie astenică, 50 de kilograme, ten alb, ochi căprui, păr drept lung, grizonat la bază şi vopsit negru. Femeia era încălţată cu cizme de culoare neagră cu toc, pantaloni din stofă neagri, pulover de culoare albastră la baza gâtului, cu model pe piept, batic de culoare maron, model floral, cercei din metal alb, circulari. Pe mal, poliţiştii au descoperit un cojoc de damă, de culoare maron, cu blăniţă la guler ce se pare că are legătură cu femeia.  La examinarea sumară a cadavrului, poliţiştii au descoperit urme de violenţă pe corp.

În seara aceleiaşi zile, în jurul orei 19,30, cadavrul a fost identificat de fiica şi ginerele femeii, care s-au prezentat la Poliţia Olteniţa pentru a lămuri situaţia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, subinspector Mihaela Stan, persoana decedată, identificată ca fiind S. Gherghina de 71 de ani, a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Călăraşi, unde miercuri, 26 octombrie, fiica sa şi ginerele au recunoscut-o ca fiind a lor. Femeia este cunoscută cu afecţiuni medicale.

Cazul se află în atenţia poliţiei, pentru stabilirea circumstanţelor în care S. Gherghina a murit.

Corpul neinsufletit al batranei

Laura Suzeanu

Comentarii

 1. dumitrache valentin spune:

  omfg

 2. Irina Mariam spune:

  Mi se pare dezgustator faptul ca ati ales sa publicati fotografii cu un cadavru, fara a avea un pic de decenta si a anunta ca articolul include imagini socante. sunt minori care viziteaza site-ul

 3. Andreea Vlad spune:

  Nu cred ca aveam nevoie sa vedem pozele astea. Nu stiu cum ti se poate parea normal sa le pui la un loc cu restul articolelor de pe site; e \mai mult decat stupid sa publici asa ceva. Femeia respectiva nu era o persoana cunoscuta si nici acum nu va fi…

 4. marian bold spune:

  Ati inceput si voi ca cei de la pro tv de la ora 17-oo……ROMANIA…..

 5. florentina spune:

  bai ce urat!
  cred ca-m sa visez urat la noapte !:(
  eu sunt minora ce naiba nu puteati sa postati altceva?
  nu morti!
  sa fie pace-n lume voi postati numai ce nu trebuie

 6. enache robert ionut spune:

  hmmmmm in halul asta puteti publica asemenea fotografii?????dar unde va credeti mai in filme de groaza,chiar si noi persoane mai mature putem trage o sperietura mai zdravana pt ca si noi avem inima..nu numai minorii,sunt persoane care li se face rau cand vede asa ceva,persoane care sufera cu inima..dar nu va ganditi un pic?