FARAON * Pizza & Caffe | The best pizza in town !

 

Pizzeria „Faraon” s-a născut din dorinţa de a îmbina calitatea maximă a produselor la un preţ corect, cu servirea profesională într-o ambianţă placută şi intimă.

Produsele folosite cu materia primă sunt de cea mai bună calitate, cum ar fi: ciuperci naturale proaspete, şuncă de praga, bacon, mozzarella, caşcaval, măsline, anshoa, prosciutto şi altele.

Intrând pe piaţa încă instabilă din Olteniţa, Pizzeria “Faraon” se descoperă ca o împletitură între tradiţie şi modern. Este creat un local discret, un refugiu pentru oamenii dornici de relaxare, de o pizza specială.

Echipa “Faraon” dă naştere unui vis: pizza, întotdeauna caldă şi proaspătă, gătită după reţete tradiţional-italiene şi pregatită în cuptorul cu lemne. La preparea sa se folosesc numai ingrediente proaspete şi de calitate: şuncă, bacon, salam peperonni, mozarella, file din piept de pui, porumb dulce, legume proaspete: ardei gras, ciuperci champignion proaspete, ulei de masline, busuioc verde, etc.

În prezent, Pizzeria “Faraon” demonstrează profesionalism, munca în echipă şi seriozitate reuşind să mulţumească fiecare client în parte. Asiguram calitate constanta, garantata de anii de traditie si de principiile pe care nu ni le-am schimbat in timp.

Pizzeria “Faraon” respectă reţetele şi cantităţile ingredientelor italiene şi rezultatul este întotdeauna o pizza apetisantă, cu un blat făcut dintr-un aluat fin, subţire, pufos sau crocant şi cu o aromă ce bucură simţurile. O puteţi savura atât la pizzeria “Faraon” cât şi acasă sau la birou prin serviciul TAKE AWAY ( 0731 11 33 77 )

Vă poftim pe la noi!

 

Mozzarela din ambundenta !