Irina Loghin si Marian Vanghelie, la cea de-a doua editie a „Zilei Recoltei”

In ziua de 2 octombrie,  PSD Oltenita a organizat o sarbatoare cimpeneasca cu ocazia Zilei Recoltei. Actiunea a fost initiata si sustinuta de presedintele Partidului Social Democrat, Petre Tone.

Sarbatoarea a inceput la orele diminetii, in Oltenita nord, langa Petrom, cand numerosi comercianti din zona si-au deschis tarabele si standurile de legume si fructe pentru a fi admirate de oltenitenii veniti sa isi faca aprovizionarea de toamna sau doar pentru a privi spectacolul organizat de PSD . Voia buna a fost intretinuta, incepand cu ora 12.00, de Fanfara „5 Calarasi”, grupuri de dans si artisti locali. Cei prezenti la eveniment au avut parte si de o surpriza din partea organizatorilor, pe scena facandu-si aparitia doi interpreti consacrati ai muzicii populare romanesti, Stefan Miriuta si Irina Loghin.

Cetatenii au putut servi contra cost şi din produse de panificatie pregatite de brutariile din Oltenita. Nu au lipsit paharele de bere, micii si carnaciorii la gratar.

La „Ziua Recoltei” si-a facut aparitia si primarul sectorului 5 al capitalei, Marian Vanghelie, care s-a bucurat de o indelunga baie de multime.

Evenimentul organizat pe 2 Octombrie s-a aflat la cea de-a doua editie.

Marius Dociu