Liga 4/ Budesti – Oltenita 2-6/ Sima, impresionat de vulturi

Vulturii Oltenita a castigat primele puncte pe teren.

Sarbatoare mare duminica la Oltenita, dupa ce echipa locala a obtinut prima victorie din noua era fotbalistica. Victima a fost CS Budesti, echipa care s-a prezentat la meci cu jucatori experimentati. Din teren nu a lipsit nici Constantin Sima. Echipat cu fes, presedintele Dunarii Calarasi a fost impresionat de forta echipei antrenate de Nicolae Eftene.

Oltenitenii au maturat pe jos cu adversarii de la Budesti, scorul de 6-2, stabilit la finalul jocului, reflectand perfect diferenta de valoare. Vulturii a urcat serios in clasament si are tot dreptul sa spere ca peste un an sau poate doi Oltenita se va transforma intr-o forta fotbalistica. Vremea a fost deosebit de rece la ora jocului. S-a jucat pe un frig napraznic, insa asta nu i-a impiedicat pe ultrasii formatiei antrenate de cuplu Eftene – Serban sa-si incuraje echipa din tribuna.

Pentru ca a fost vorba despre un joc al celor de la CS Budesti, nu puteau sa lipseasca incidentele. “Centralul” Adrian Vasile  a fost batut la finalul jocului de catre jucatorii formatiei lui Constantin Sima. Asta in ciuda faptului ca celebrul huligan “Niculica” a fost iertat de doua ori de eliminare. Observatorul jocului a fost Alexandru Botea, cel care a fost prezent si la scandalul dintre Budesti si Curcani. Atunci, nu a mentionat nimic in raportul de arbitraj, astfel ca infractorii cu crampoane au scapat nepedepsiti.

sursa: sportcalarasean.ro

Comentarii

 1. vali valentin spune:

  bv baieti vedeti ca se poate …..poate o sa revin si eu la echipa

 2. Cristi spune:

  Mai multe detalii pe http://www.cristi96.blogspot.com–rezumatul intregului meci plus fotografii

 3. alexandru drag spune:

  nu stiu cum au Budesti 7 puncte.. este cea mai praf echipa din serie:* Bafta Vulturii:*

 4. MihaiCelMare spune:

  de ce nu scrieti si de scorul partidei Viitorul Chirnogi II – Vulturii Oltenita 7-1 disputat duminica 23.oct.2011 ? e prea mare rusinea ca v-au batut niste tarani ? de ce nu scrieti ca Viitorul Chirnogi este pe locul 4 in liga a 3-a ? Anul trecut erati ironici si scriati numai despre infrangerile chirnogenilor…asta e..va inteleg…sunteti invidiosi pe niste tarani care v-o trag pe unde au ocazia…salut

 5. Ionescu Dan Lucretiu spune:

  @Mihaicelmare – Mihai , in sport exista invingatori si invinsi iar in cazul nostru a castigat echipa din Chirnogi . Probabil ca detaliile despre meciul la care tu faci referire sunt deja postate pe siteul comunei Chirnogi . Meritati din parte invinsilor toate meritele si felicitarile .

  Parerea mea este ca ironia nu are ce sa caute in sport si tu ca un paysanne destept ar trebui sa intelegi ca echipa Vulturii este la inceput si baietii au nevoie de incurajari , nu de tarani care sa le-o traga pe unde au ocazia !

  Spor la fotbal ……….

 6. Mihai Mare spune:

  mesajul meu era publicat pentru ” editorialistul ” care se ocupa de site-ul asta…anii trecuti cand aveam echipa slaba la Chirnogi…se vorbea numai la misto si eram luati drept rusinea judetului calarasi…si toata lumea comenta si punea filmari cu autogoluri si alte vrajeli dastea…acum ca echipa merge bine si se vad rezultatele nu se mai scrie nimic pe tema asta….oare de ce ? sa fie invidia ? sau sa fie subiectivismul de vina ? poate vom afla…cert este ca toata lumea din oltenita este „geloasa” ca o comuna are echipa de fotbal..si un oras ca Oltenita, nu are ( echipa aia care este acum…sa fim sinceri..este un pamflet ) … v-am pupat, ziaristilor !!!