Pentru succesul său muzical, Alexandra Uşurelu primeşte o bursă de la Andreea Marin Bănică

 Alexandra Uşurelu, cunoscută de olteniţeni ca fiind “de-a lor”, debutează într-o altă etapă muzicală, sprijinită de Andreea Marin Bănică. Vedeta de televiziune a cunoscut-o pe Alexandra în cadrul Galei „Femeia Contează”.
Alexandra şi Walter Dionisie au fost invitaţi la gală de Gabriel Cotabiţă pentru a susţine un moment artistic. Andreea Marin, aşa cum a declarat şi în direct la emisiunea “Confesiuni”, printr-un imbold, s-a urcat pe scenă, comparând-o pe Alexandra cu renumita Norah Jones, menţionând că doreşte să-i acorde o bursă, tocmai pentru că se îndreaptă spre o direcţie elegantă a muzicii uşoare. Melodia „Preţul Corect”, pe care a ales s-o cânte Alexandra este scrisă de poeta Anca Oprescu, muzica fiind compusă de Walter Dionisie.

 

Andreea Marin Banica

Care e Preţul Corect?
„Încercam să număr câte litere are Lumea ( stând la rând să-mi cumpăr covrigi). Dar de fapt, ce este lumea?
Cât de bogat eşti când eşti „ca lumea”?
Cât de sărac eşti când lumea te părăseşte?
Şi cât de mult eşti când scazi lumea din tine şi rămâi tot tu? …Sunt omul sărac pe bogatul Pământ, pentru că mă caut în afara mea, îmi caut bunăstarea, iubirea, liniştea dincolo de mine. Cad pradă alienării (depărtarea de sine)…
Trăiesc în sărăcie nu pentru că NU AM, ci pentru că NU VĂD că am. Nu pot exista dincolo de tipare… cumpăr şi vând, totul are un preţ în lumea noastră. Câţi mai ştiu că “a dărui” înseamnă “a spori”?!

Poemul acesta este locul în care trebuie să ne întoarcem. Aşa cum trebuie să ne întoarcem spre Pământ. Nu doar să-l populăm. Nu doar ca să nu fim singuri, ci să trăim deodată cu EL…şi cu NOI.”(Anca Oprescu)

Alexandra a cântat alături de Walter Dionisie de Ziua Olteniţei, într-un concert susţinut pe 25 aprilie la care a fost prezent şi binecunoscutul artist şi prietenul celor doi, Gabrial Cotabiţă. Alexandra Uşurelu este cunoscută de profesorii Şcolii Generale nr 1 Olteniţa şi ai Liceului “Neagoe Basarab”, unde a studiat cât a locuit în municipiul de la malul Dunării.

 

Începând din clasa a X-a, Alexandra a continuat studiile la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr” din Bucureşti, apoi a urmat cursurile Facultăţii de Management din cadrul Academiei de Ştiinţe Economice, în prezent fiind studentă în ultimul an la Şcoala de Artă Bucureşti.

Alexandra este încântată şi în acelaşi timp fericită de faptul că a primit această susţinere şi aşteaptă cu nerăbdare să demonstreze ce înseamnă valoarea în muzică, dar şi că alegerea Andreei Marin nu a fost întâmplătoare şi a fost cea …corectă. Alexandra are în prezent emoţii pentru examenul de şofer.

Alexandra Usurelu a debutat pe scena in anul 2005, la un concurs de Miss organizat in Oltenita, ea interpretand atunci LIVE melodia Andrei, „E vina ta”

Să-i urăm Alexandrei succes la toate examenele sale, dar mai ales la examenul vieţii!!!

Laura Suzeanu

Comentarii

  1. dana state spune:

    Foarte frumos !