Liga 4/ Mitreni – Oltenita 2-3/ Tilintoi este Raducioiu II

Golgheterul Vulturilor a intrat in atentia “titanilor” Dunarea Calarasi si Victoria Chirnogi.

Rezultatele slabe inregistrate de echipa din Oltenita la inceputul sezonului au fost cauzate de lipsa de experienta a jucatorilor antrenati de Nicolae Eftene. Acest lucru se dovedeste acum, cand Vulturii arata cu totul altfel datorita jocului bun prestat de catre fotbalistii din Oltenita.

Meciul de la Mitreni a fost unul la discretia oaspetilor. Acestia au facut spectacol pe stadionul din Valea Rosie. Alexandru Tilintoi a fost din nou in centrul atentiei. Atacantul si-a trecut numele pe lista marcatorilor, incunand astfel o prestatie de exceptie. Varful de atac a punctat de doua ori, el fiind cel mai bun jucator de pe teren. Evolutiile sale tot mai bune l-au dus pe tanarul jucator in atentia celor de la Dunarea Calarasi si Victoria Chirnogi, echipe care si-l doresc pe oltenitean inca din iarna. “Vulturul” ar fi tentat de un trasfer la formatia antrenata de Valeriu Petrescu, mai ales ca o mutare la Chirnogi poate fi o capcana uriasa. Cum trupa lui Ionel Augustin este una redutabila, pentru Tilintoi, pe care toata Oltenita il alinta acum Raducioiu II, ar fi imposibil sa-si gaseasca un loc de titular si n-ar fi exclus ca el sa fie trimis la echipa a doua.

Revenind la jocul desfasurat la Valea Rosie, trebuie spus ca oaspetii au condus la pauza cu 3-0. In repriza a doua, oltenitenii au redus motoarele, fapt ce le-a permis celor din Mitreni sa reduca din diferenta. Etapa urmatoare, la Oltenita vine echipa din Vasilati. Meciul se anunta unul spectacol, astfel ca publicul va avea ce vedea.

Titi Brânză, liderul galeriei din Mitreni

sursa: sportcalarasean.ro