Miss Boboc „Nicolae Balcescu” – 2011

Dima Andreea, castigatoarea

Joi, 3 noiembrie 2011, am asistat la un reusit spectacol concurs realizat de liceeni, elevi ai clasei a 12 A de la liceul „Industrial” din Oltenita. Miss Boboc “Nicolae Balcescu” a adunat pe scena clubului Aqua Parc cele mai frumoase, talentate si inteligente fete din clasele a IX a ale liceului . Tema inspirata (lumea celebritatii), numerele artistice interesante, decorul, cursivitatea showului, prezentatorii si publicul civilizat au facut ca acest spectacol sa fie unul  foarte bun, cu mult peste asteptarilor unora.

Lupta dintre cele sase concurente a fost stransa pana la final. Unele dintre ele au excelat la proba artistica, altele la proba de indemanare sau proba de cultura generala. Aleasa jurilului a fost aceeasi ca si aleasa publicului, Dima Andreea fiind declarata castigatoarea titlului de Miss Boboc 2011. Pe 2 s-a clasat Perca Lavinia, iar pe 3 Baltac Alexandra. Celelalte pozitii au fost ocupate de : 4. Ruse Carina – 5. Andreea Jianu – 6. Naomi  .

Participantele au fost rasplatite cu premii de la Orange si Avon, bijuterii  si sume frumoase de bani  din partea deputatului PD-L, Stelian Fuia dar si din partea membrilor PNL Calarasi, Raluca Surdu si Aurel Nicolae. De altfel, Stelian Fuia a acordat primului loc, un laptop si suma de 1000 de lei.

Cei doi prezentatori s-au ridicat la inaltimea showului

Elevii clasei organizatoare mai tin sa multumeasca pentru intelegere si implicare profesorilor de la liceul „Nicolae Balcescu”, in mod special dirigintei, doamna Podocea Narcisa dar si profesoarei de lb romana, doamna Enache Endy. Merite deosebite in organizarea acestui eveniment are si directoarea liceului „Nicolae Balcescu”, Cristina Dragan.

Felicitari clasei a 12a A petru efort si pentru reusita .

Marius Dociu

Comentarii

 1. Necula Catalin spune:

  A fost un concurs fifty-fifty.
  A avut si parti rele, dar a avut si cateva parti bune, comice.
  Organizarea nu a fost prea buna insa, atata timp cat s-au oferit un numar de bilete, numarul lor ar fi trebuit sa fie egal cu numarul locurilor din sala. Mie unul mi-a fost urat sa stau 2 ore in picioare din cauza organizatorilor.

 2. stroe ana-maria spune:

  a fst super:X j ma simt foarte mandra de colega mea dima andreea care luat locul 1:X o iubbesccc:X:*

 3. Cristina Dinu spune:

  Mie nu mi a placut mai deloc.concurentele au fost cam aiurite..se putea mai bine..