Prima ediție a Cupei Toamnei la tenis de masă s-a desfășurat la Oltenița

Sâmbătă, 5 noiembrie, a avut loc la Grupul Şcolar “Nicolae Bălcescu” Cupa “Toamnei” la tenis de masă. La concurs au participat 14 competitori de la Palatul Copiilor Călăraşi şi de la Clubul Elevilor Olteniţa de la cercul de tenis de masă, categoria 14-19 ani, atât fete cât şi băieţi. Câştigătorii la categoria “fete” sunt: locul I a fost câştigat Drăgan Teodora de la Palatul Copiilor Călăraşi, locul II a fost obţinut de Ieremia Alexandra de la Clubul Elevilor Olteniţa, locul III a revenit lui Radu Roxana de la Clubul Elevilor Olteniţa. La categoria “băieţi”  clasamentul arată astfel: locul I ocupat de Feraru George, pe locul II s-a aflat Ion Ionuţ, iar locul III a revenit lui Sfârlea Emanuel, toţi de la Palatul Copiilor Călăraşi. Elevii au fost însoţiţi şi pregătiţi de profesorii Negoiţă Eugen şi Cristina Drăgan.

Participantii au primit diplome si premii

La acţiunea de sâmbătă a fost prezent şi directorul Clubului Elevului, profesor Mirela Constantin. Acţiunea a fost organizată de Clubul Elevilor Olteniţa, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Călăraşi.

Laura Suzeanu

Comentarii

 1. Tilintoi Alexandru spune:

  E clar a inceput sa se duca de rapa numele liceului Nicolae Balcescu in Tenis de masa !! in anti anteriori cand mergeam la CAlarasi k akolo se tinea competitia ii speriam pe aia :)) ii bateam pe calarasenii de nu stai ce ia lovit !! dar va k a va cam dominat la baieti ! ( in ultimul an al meu de liceu am fost la calarasi si nu dintre profesori care avea elevi participatin cand ma vazut in sala a veniti si mi-a spus „IAr ai venit tu ma , daca mai vi si la anu oresc autocaru si iti rup o mana ceva numai sa numai joci :)) deci de aici trageti concluzia !! ) !!

 2. bogdan escu spune:

  de aici trag concluzia k ai stat mai mult la tenis de masa decat la orele de romana k stai cam prost cu scrisul :))
  dar te pricepi foarte bine sa te lauzi eu sa sti k nu am auzit de tine :))))))

 3. Raluca Barascu spune:

  Felicitari tutoror participantilor!! Ma bucur ca se mai practica acest sport in Oltenita! Si este foarte adevarat ca liceele din Oltenita au excelat la acest capitol, obtinand numai locuri fruntase la competitiile organizate in Calarasi. ** Bogdan escu, nici tu nu „te pricepi foarte bine” la scris!..hai sa nu comentam modalitatea de scriere ci sa apreciem rezultatele elevilor. 😉

 4. cornelius calin spune:

  bravo!

 5. marian jonny spune:

  ce fete avea oltenita!!!eu retin doar trei nume si asta doar la liceu..alexandra-2002,valentina-2003-2005 si raluca 2006-2010 (scuzati daca am gresit cumva anii).nu aveau rivale la judetene!!!!…cel putin in 2002-2005 finala judeteana se juca intre alexandra si valentina tot timpul…calarasul era invins din primele meciuri!!!pacat ca nu mai avem parte de asa ceva.imi pun toata speranta in D-na Cristina si D-l Laurentiu,ca vor reusi sa renasca scoala de tenis de masa!!!felicitari tuturor!

 6. Alexandra V. spune:

  Marian, in seara asta am avut o surpriza foarte placuta. A trecut ceva timp de cand „m-am rupt” de Oltenita si acum regasesc acest articol si referire la numele meu, la sportul pe care l-am practicat in liceu. A fost minunat ca am putut sa particip la asemenea competitii sportive care au ajutat la cladirea personalitatii mele. Evident, aceste competitii nu ar fi venit cu un succes atat de mare daca nu ar fi existat pasiunea cu care isi fac meseria unii profesori. In cazul meu, dna Cristina Dragan care dupa cum se vede, este un impatimit sustinator al sportului scolar. Felicitari si la cat mai multe editii!

 7. ion ionuts spune:

  anul asta noi vom castigaaa (calarasiul) ati castigat destul in ani anteriorii deci cred ca acum e randul nostru si cu siguranta asta va fi anul nostru 😀

 8. ion ionuts spune:

  sunt unul dintr`e participanti acelui concurs si cred ca am dominat clar competitia