Consilierul Gheorghe Constantin face dezvăluiri şocante

Consilierul PC Gheorghe Constantin a cerut în şedinţa ordinară din luna noiembrie scoaterea de pe ordinea de zi a unei hotărâri de aprobare a unui schimb de bunuri imobile între Consiliul Local şi acesta şi Sofica Constantin.

Potrivit hotărârii ce trebuia să fie supusă la vot, Consiliul Local urma să dea în proprietatea celor doi un teren aparţinând proprietăţii private în zona Şoseaua Portului Olteniţa în schimbul unui teren în zonă apropiată ce aparţine lui Gheorghe şi Sofica Constantin.

Consilierul spune că decizia sa a venit ca urmare a unor nemulţumiri ale viceprimarului Florian Cercel care a avut mai multe obiecţii, după cum declară Gheorghe Constantin. „Eu deţin mai multe suprafeţe de teren în tarlaua 7/1, printre care şi o suprafaţă de 2 ha care se învecinează pe latura de sud cu staţia de epurare, teren pe care l-am cumpărat în anul 2008 de la un fost proprietar…În urma unui program obţinut de staţia de epurare, aceasta a intrat într-un program de reabilitare şi atunci am constatat că terenul meu de 2 ha a fost ocupat în jur de 14.000 de mp din terenul pe care eu îl deţin din 20.000.”

Constantin Gheorghe, consilier PC

Viceprimarul Florian Cercel se apără şi îl acuză pe consilier de minciună

Consilierul redă mai departe colegilor săi şi Executivului Primăriei ce a urmat după constatarea acestuia, demersurile sale şi reacţia primarului şi viceprimarului la doleanţa sa. Gheorghe Constantin declară că nu vrea să pună nici colegii săi consilieri într-o lumină proastă, cu atât mai mult cu cât acesta îşi aminteşte că viceprimarul a catalogat o parte din consilierii locali ca o gaşcă de mafioţi. „Domnul Vice are o părere despre o parte din consilieri, iar o parte din gaşca asta este cea care v-a votat şi susţinut 8 ani de zile…Referitor la ce am reclamat eu, este o încălcare de posesie acolo şi mi s-a ocupat o parte din teren, pentru că tarlaua 7/1 are 51,42 de ha de teren. Nu a furat nimeni din teren, el există, dar băieţii de la staţia de epurare, în urma acelui program, trebuia să pună nişte obiective noi în curtea staţiei şi neavând loc, s-au extins pe terenul meu şi au redus din partea laterală o suprafaţă din teren şi s-au extins din lungime pe terenul meu. Forma terenului meu s-a modificat.” mai spune consilierul Gheorghe Constantin. Acesta mai cere ca într-o şedinţă următoare, viceprimarul Florian Cercel să prezinte actele prin care viceprimarul a intrat în posesia unor terenuri din Olteniţa, menţionând că acesta „are o tactică care duce omul în altă parte”. Viceprimarul Cercel îl acuză pe consilier că susţine lucruri neadevărate.

urmăriţi înregistrarea video

Laura Suzeanu

Comentarii

 1. jerry spune:

  cata nesimtire dati oameni buni telefoanele pe silent ,sunteti intr-o sedinta publica a consiliului local…

 2. OCTAVIAN spune:

  Gheorghe Constantin zis Tzapanga 🙂

 3. ADRIAN M spune:

  Referitor la materialul prezentat, am câteva întrebări pentru domnii consilieri locali :
  1. Problemele prezentate de domnul Gheorghe Ctin, reale sau nu, nu erau cunoscute de domnii consilieri locali
  2. Domnul consilier local Cercel Florian a devenit viceprimar şi cu ajutorul celui/celor care acum îl acuză
  3. Bunurile mobile şi imobile ale edililor noştrii au fost cumva obţinute şi cu ajutorul consilierilor locali
  4. Armonia totală manifestată la nivelul conducerii municipiului a suferit erodări din cauza scrutinului local care urmează

 4. ionut spune:

  bravo tapanga , tu nu vz ca nici nu te lasa sa vb . acum nu mai are bicicleta are mazda cx7 . primarul a plecat ca sa nu intre si el in discutie.

 5. silvia spune:

  Este combativ dl.consilier.Tot vor sa-l schimbe peCercel cred ca ar fi viceprimarul ideal pentru Milescu.

 6. ADELA spune:

  DIN CATE STIU, TERENURILE OBTINUTE IN URMA MOSTENIRII, ERA NORMAL SA FIE IN OLTENITA, PENTRU CA MOSTENIRILE AU FOST IN OLTENITA, IN CENTRUL ORASULUI.
  UN VICEPRIMAR MAI COMPETENT, MAI LUPTATOR SI MAI CORECT CA DL. CERCEL, N-A AVUT SI NU VA AVEA OLTENITA VREODATA! ATI STAT VREODATA SA VA GANDITI CATE S-AU FACUT IN OLTENITA DE LA VENIREA DUMNEALUI? DE CE PANA ACUM NU S-A FACUT?
  DAR, CINE NU POATE FI ALTFEL INFRANT, TREBUIE DAT LA O PARTE…..GRESIT !

 7. Marian M spune:

  Le este frica sa nu cumva sa candideze viceprimarul Cercel la functia de primar la urmatoarele alegeri si sa isi castige si fotoliul in primarie, ceea ce va fi mai apoi un mare pericol pentru ceilalti care si-au insushit de toate in acest municipiu Oltenitza! Este foarte real si cu totzii shtim asta ! Asta si gandesc de fapt : „MAI BINE II TAIEM PICIOARELE DE LA INCEPUT, INAINTE CA VICEPRIMARUL SA SE RIDICE PESTE CEILALTZI SI SA DEVINA UN EVENTUAL PERICOL” ! Si asha incepe lupta pentru un ciolan mai gras !

 8. ADELA spune:

  DA, DE CERCEL LE ESTE FRICA TUTUROR ! CERCEL VA CANDIDA SI ARE TOATE SANSELE SA IASA, PENTRU OLTENITA, AR FI UN LUCRU EXTRAORDINAR! SIGUR CA LE TREMURA PANTALONII PE DUMNEALOR!

 9. ADELA spune:

  SI CONSILIER DACA RAMANE, DL. CERCEL INCURCA PE MULTI ! I-AS RECOMANDA SA AIBA GRIJA, MAFIA-I MARE SI EXTREM DE PERICULOASA!

 10. adi spune:

  Sunt sigur ca acest Tapanga nu stie sa scrie , am vazut-o cu ochii mei.Este mare pacat ca in consiliu ajung astfel de oameni care nu numai ca nu au CV cu care sa se mandreasca , dar mai mult , atunci cand se simt lezati si nu primesc ceea ce vor de la Primarie , pana la urma de la noi , cetatenii , fac scandal si ameninta oameni care chiar au realizat ceva in viata prin munca.Tare mi-ar place ca seful spoitorilor , Tapanga sa fie pus in situatia sa redacteze un document in fata cetatenilor care vor ramane stupefiati de faptul ca acesta nu stie sa scrie , dar le reprezinta interesele in consiliul local.

 11. silvia spune:

  Cum nu stie sa scrie ?! Lasa ca invata el si in citiva ani ( pentru ca trebuie sa recunoastem .,e baiat bun) invata sa scrie si poate isi ia chiar si bacalaureatul.

 12. adi spune:

  Sunt de acord cu tine , Silvia , speranta moare ultima:)) Eu sunt sigur ca in urmatoarea perioada il vom vedea absolvent de facultate. Astea sunt vremurile in care traim , este vina noastra pentru ca in loc sa iesim la vot , ii lasam pe spoitori , rudari si alte etnii sa ne stabileasca care ne sunt conducatorii.Asa ne trebuie!!

 13. ionut spune:

  Sa inteleg ca acesti conducatori minunati au fost alesi de minoritati? Daca vom continua asa stiu de pe acum cine va fii viitorul viceprimar. Voi ghiciti cine are cele mai mari sanse?

 14. marius spune:

  Parerea mea este ca nu ne facem bine prea curand.Poate o sa fie vice unu care a luat bacalaureatul anul trecut si primar un spoitor , rudar , etc.