Adminstratorul unei societatăţi comerciale, din Olteniţa este acuzat de evaziune fiscală şi fals intelectual

În baza datelor deţinute, poliţiştii Biroului de Investigarea Fraudelor Olteniţa s-au sesizat din oficiu la sfârşitul săptămânii trecute despre comiterea infracţiunii de evaziune fiscală de administratorul unei societăţi comerciale. Poliţiştii suspectează că, în perioada ianuarie – mai 2011, administratorul unei societăţi comerciale din Olteniţa, a întocmit şi înregistrat în evidenţa contabilă facturi false de aprovizionare cu brânză, în valoare totală de 117.367 lei, în scopul denaturării veniturilor şi cheltuielilor şi prejudicierii bugetului de stat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi fals intelectual, urmând a se dispune măsuri legale prin parchet.

sursa: IPJ Calarasi

Comentarii

 1. miru spune:

  bravo ,dar ce denumire are societatea si cum il cheama pe individ nu scrie nicaieri.o face parte din protectia martorilor.

 2. alexandra spune:

  Sa fie oare singura societate care face evaziune? hahahahahhaaha

 3. Cipleu Rodin Bogdan spune:

  Asta este o știre sau o bârfă? Orice relatare care nu are elemente de identificare se numește oricum dar nu știre! Am putea avea pretenția de a avea răspunsuri la întrebările :cine?, ce?, unde?, când?, de ce?, cum?…și de acum încolo putem vorbi de știre. Mulțumim!

 4. Viforel Dorobantu spune:

  Nici branza nu mai este ce a fost …… A devenit instrument de evaziune ……..

 5. shhhhh spune:

  pe alti care fac evaziune fiscala de miliaede nui mai prinde

 6. ionut spune:

  Ce mare branza a facut acest om?Hai sa ne uitam la cei ce ne fura si ne rad in nas , cei ce lucreaza trotuare, canalizare , apa , stalpi de iluminat,toate astea pe banii nostri , dar noua ni se scot in fata acesti mici ,,branzari,, ca sa nu ne mai gandim la adevaratii banditi.Am ajuns ca pe timpul lui Ceausescu , atunci cand ii poza pe oameni in genunchi in lanul de grau , ca sa vedem noi in ziare ca a crescut graul pana la gat.