Alătură-te şi tu campaniei “Fă un copil fericit!”

Campania ”Fă un copil fericit!” este una din iniţiativele umanitare care se doreşte a face lucruri măreţe. Motto-ul este “Timpul pentru a dărui este acum!”

Familia cu 10 copii din Dorobantu

Campania a fost înfiinţată de scurt timp de un grup de tineri din localitatea Chiselet, judeţul Călăraşi. În prima săptămână ei au ajutat 2 familii din comuna Dorobanţu, una din familii având 10 copii, cele mai mici fiind gemene de 10 luni, iar cealaltă familie cu 3 copii. În a doua săptămână de lucru, tinerii au fost în comuna Vărăşti la 3 familii. Prima oprire a fost la o casă unde locuieşte o fată de 13 ani cu mama ei şi cărora le lipseşte curentul electric. Tinerii au făcut a doua oprire la o familie cu 3 copilaşi, aici urmând să mai vină pe lume un alt copil. Ultima oprire şi poate cea mai dureroasă, după cum spun iniţiatorii campaniei, a fost la o familie formată doar din tată şi 3 băieţi de clasa I, a III-a şi a V-a. “Am rămas surprinşi şi plăcut impresionaţi de băieţeii minunaţi şi de grija tatălui. Aceştia trăiesc de 2 ani de zile fără mamă, iar bunica lor a decedat la 2 luni după plecarea mamei. Fiecare familie ne-a pus pe gânduri şi ne-a emoţionat. Sperăm ca pe viitor aceşti copii să aibă parte de lucruri frumoase în viaţă pentru că merită cu adevărat!” spune reprezentanta echipei de campanie.

Familia cu 4 copii din Varasti ( cel mic este la geam)

 

Tatal impreuna cu cei 3 baietei

Mesajul tinerilor către noi toţi este “Fă un copil fericit!!! Ai hăinuţe şi nu le mai foloseşti… sunt copii care au nevoie de ele cu adevărat… donându-le îi faci o bucurie unui copil! Vă invităm să ne fiți alături în Campania „Fă un copil fericit!”. Anul acesta ne-am propus, cu ajutorul nostru și al dumneavoastră, să strângem cât mai multe haine, jucaţii şi alimente pe care le vom dona în scop caritabil unor copii nevoiaşi. Ne-am propus să continuăm această campanie umanitară. Vrem să bucurăm cât mai multe familii. Ne puteţi ajuta donând îmbrăcăminte, jucării. Orice lucru este folositor. Dacă ştiţi un copil care are nevoie de ajutor, spuneţi povestea lui într-un articol şi cum putem să-l ajutăm. Ulterior povestea va fi postată şi o vom promova rugându-i pe oameni să fie mai buni şi să vină în ajutorul acelui copil aşa cum pot: cu o jucărie, cu o hăinuţă, cu o pereche de încălţăminte, cu un ghiozdan. Cu ajutorul nostru acel copil o să poată zâmbi. Sunt persoane care au nevoie de ajutor cu adevărat!!!!Noi aşteptăm poveştile dumneavoastră, iar ei aşteaptă ajutorul nostru! Puteţi urmării activităţile noastre pe http://www.fauncopilfericit.blogspot.com/.”

Persoane de contact : Neagu Ştefania: 0785438891
Neagu Adrian: 0765665029

Laura Suzeanu

Comentarii

 1. Viforel Dorobantu spune:

  Bravo lor si felicitari pentru ca reusesc sa faca fericiti intr-o masura maxima niste copii aflati in nevoie !
  Felicitari, Giovanny, pentru ca promovezi astfel de actiuni !

 2. ionita ionut spune:

  felicitari ! mai sunt si altele pe care ar trb promovate!

 3. Neagu Stefania spune:

  Ne cerem scuze dar pt un moment blogul campaniei nu functioneaza:|, dar puteti urmari activitatile noastre la urmatoarea adresa: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003319287430&ref=ts .Speram sa primim ajutor si din partea dumneavoastra!

 4. Cipleu Rodin Bogdan spune:

  Fapte minunate, uitate aproape de tinerii zilelor noastre. Cred că aduceți liniște, fericire și dragoste nu numai în sufletele celor pe care încercați să-i ajutați. Aduceți o speranță și un moment de gândire și în inima și mintea celor care astăzi consideră că sunt implicați în lucruri atât de mari, încât nu mai pot vedea pentru cine fac aceste lucruri… Mulți au uitat că ne naștem OAMENI, sperăm să creștem și să trăim ca OAMENI, avem dorința de a muri OAMENI.
  Voi dovediți că sunteți OAMENI și puteți deveni valori și puncte de referință într-o societate bolnavă care are nevoie de asemenea de astfel de manifestări de OMENIE.
  Multe și mari binecuvântări să aveți voi și cei dragi ai voștri !!!

 5. Luce spune:

  ma numesc petrescu cristinel,sunt din oltenitadar locuiesc in italia .as dori sa-mi trimiteti o adresa sau un cont bancar unde pot trimite un ,,ajutor,, adresa mea de mail este -cristipetrescu@hotmail.com.astept raspuns

 6. Neagu Stefania spune:

  Multumim pentru mesajele si gandurile dumneavoastra! Credem ca sunt multi oameni care au suflet mare si care pot ajuta!

 7. Neagu Stefania spune:

  http://daruiest-fauncopilfericit.blogspot.com/ Aici puteti urmari activitatile noastrea….

 8. shhhhh spune:

  jos palaria nam ce zice