DN 4 Oltenita – Bucuresti, a fost redeschis ! ATENTIE, se circula cu restrictii !

UPDATE : ora 14:05 – DN 4 este deblocat de la ora 14,00, iar între Frumuşani şi Gruiu nu se circulă decât pe un fir, adică este loc pentru un singur autoturism.
Pe DN 41 utilajele Companiei Naţionale de Drumuri sunt aproape de Căscioarele, reprezentantul Companiei spune că într-o jumătate de oră va fi drum curat până la Căscioarele.
Pe Dn 31 Olteniţa-Călăraşi se circulă până la Mânăstirea pe un singur fir în condiţii de iarnă.
În continuare, după marea deblocare, se va acţiona cu material antiderapant pe toate drumurile naţionale, conform celor declarate de Vasile Baltag, reprezentant CNADR .

UPDATE : ora 09:47 – La aceste ore ale dimineţii se lucrează pe toate drumurile naţionale. Potrivit reprezentantului Companiei de Drumuri Naţionale pe zona Olteniţa, Vasile Baltag, se lucrează în zona Ulmeni spre Spanţov pe o porţiune de aproximativ 300 de metri, unde vântul a bătut cu foarte mare putere şi a aşezat zăpada troiene. Se lărgeşte carosabilul cu 2 utilaje grele (un încărcător şi o volă). „Sper ca în 2 ore să terminăm şi să eliberăm drumul până la Mânăstirea, pentru că de acolo se poate curăţa şi cu lamă. Dinspre Călăraşi avem ceva utilaje care lucrează spre Cuza Vodă.” declară Vasile Baltag. DN 4 este curăţat în acest moment până la Curcani, astfel că şoseaua este liberă până aici. Din direcţia Frumuşani vin alte utilaje ale Companiei Drumuri Naţionale, pentru că s-a curăţat drumul de centură.

„Mai sunt câteva maşini abandonate pe carosabil în zona centurii şi se lucrează acum la deszăpezirea lor, după cum mi-a spus şeful poliţiei rutiere Ilfov. De la Frumuşani vor porni utilajele către Gruiu pentru că este mai greu de curaţat iar de la Şoldanu, de la drumul Luicii până la Sălcioara, e aproape gata. Sperăm ca toată partea asta să fie gata până la ora 16,00.” mai spune Baltag. Potrivit acestuia, DN 41 Olteniţa-Giurgiu este curăţat până la Radovanu. Vola care curăţă carosabilul în zona Ulmeni va intra pe DN 41 spre Căscioarele, după care utilajele Companiei Drumuri Naţionale vor înainta spre Giurgiu. Şi aici se speră că drumul se va debloca până la ora 16,00.
Vom reveni cu amănunte.

UPDATE : ora 04:25Circulatia pe cele trei drumuri nationale din judet ramane in continuare inchisa. Se actioneaza cu utilaje de deszapezire pentru deblocarea soselelor. Daca ninsoarea se opreste iar vantul scade din intensitate , exista posibilitatea ca drumurile sa fie redeschise la primele ore ale diminetii ! Vom reveni cu noi informatii in jurul orei 09:00 !

UPDATE : ora 23:45Drumurile Nationale : 4 Oltenita – Bucuresti, 31 Oltenita – Calarasi si 41 Oltenita – Giurgiu, raman in continuare inchise !

UPDATE : ora 19:20 – In acest moment pe DN 4 au fost deblocate toate autoturismele care ramasesera inzapezite de ieri seara pe traseu. Potrivit informatiilor noastre oferite de Vasile Baltag, reprezentant al Companiei de Drumuri Nationale pe zona Oltenita, nu circula nici un microbuz sau alt autoturism pe acest drum, destinat numai utilajelor grele de deszapezit. La Piata Sudului politia rutiera coordoneaza situatia in trafic. Cei ramasi in Bucuresti ieri seara din cauza tirului care a blocat drumul in dreptul localitatii Frumusani vor pleca spre Oltenita cel mai probabil maine. Utilajele vor actiona in aceasta noapte pe toate cele trei drumuri nationale DN 4, DN 31, DN 41, mai ales ca se anunta o potolire a viscolului si asa va fi mult mai simpla curatarea de zapada a soselelor nationale.

Soseaua Oltenita-Bucuresti este blocata in zona Filatura-Valea Rosie unde vantul a troienit zapada si sunt nameti foarte inalti, iar in zona Ulmeni-Spantov de asemenea este o portiune de drum unde nametii au acoperit totul, blocand orice cale de acces. Pe Drumul National Oltenita-Giurgiu nu se circula decat pana la Chirnogi, deoarece in directia Cascioarele toata zona este blocata inclusiv spre Greaca.
Aplauze si recunostinta pentru cei care lucreaza pe utilalejele grele, pentru cei care au lucrat si lucreaza sa usureze drumurile si caile de acces.

UPDATE : ora 15:50Avertizarea de cod portocaliu pentru judeţul Călăraşi a fost prelungită şi după ora 18.00. Potrivit informării prefectului judeţului Călăraşi, din videoconferinţa cu secretarul de stat Mihai Capră, din cadrul MAI, aflăm că în acest moment în judeţul Călăraşi  35 de autoturisme au rămas blocate, în acestea aflându-se aproximativ 70 de persoane ( Pe DN 4 si DN 3 )

UPDATE : ora 15:45In judetul Calarasi alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta, de aseara, in 18 localitati, cele mai mari probleme inregistrandu-se in cele 8 localitati cuprinse intre Oltenita si Manastirea (Ulmeni, Spantov, Stancea, Clinciu, Chiselet, Manastirea, Coconi si Sultana), unde se intervine pentru remedierea situatiei pana in aceasta seara.

UPDATE : ora 15:10Potrivit prefectului judeţului Călăraşi, Emil Muşat, la această oră a după-amiezii de 26 ianuarie sunt blocate toate drumurile naţionale din judeţ, iar viscolul este de intensitate ridicată. De asemenea o parte din drumurile judeţene au aceeaşi soartă.
În acest moment se lucrează pentru deblocarea DN 3A Feteşti-Lehliu Gară si DN 4 Olteniţa-Bucureşti, în punctul Budeşti spre Frumuşani către centura capitalei.
Câteva persoane sunt blocate la ieşirea din Frumuşani şi se acţionează dinspre Olteniţa şi Bucureşti cu armata pentru ca oamenii să scape de blocaje.
Prefectul judeţului mai spune că imediat cum s-a oprit viscolul, circulaţia se va normaliza.

 

UPDATE : ora 10:00Potrivit unei note de presă primite de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Călăraşi, la ora 8,00 a dimineţii, circulaţia rutieră era întreruptă din cauza zăpezii şi a viscolului pe următoarele drumuri:
DN 21 – Călăraşi – Slobozia;
DN 3B – Feteşti – Modelu;
DN 3A – Feteşti – Lehliu Gară;
DN 3 – Călăraşi – Belciugatele;
DN 31 – Călăraşi – Olteniţa;
DN 41 – Olteniţa – Căscioarele;
DN 4 – Olteniţa – Frumuşani
DJ 301 – Budeşti – Vasilaţi – Fundeni;
DJ 402 – Curcani – Luica – Nana;
DJ 402 – Fundeni – Solacolu;
DJ 401 C – Sohatu – Progresu;
DJ 412 – Gălbinaşi – Sohatu;
DJ 304 – Dorobanţu – Ulmu – Plevna;
DJ 403 – Mânăstirea – Luica – Şoldanu;
DJ 303 – Mânăstirea – Călăreţi;
DJ 402 – Tămădău – Dârvari – Măriuţa

UPDATE : ora 09:55 – Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi a suspendat cursurile in unitatile de invatamant din tot judetul, din cauza ninsorii si a viscolului. Potrivit declaratiei inspectorului scolar general, profesor Constantin Tudor, astazi de dimineata, in jurul orei 7.00 s-a luat decizia de suspendare a cursurilor scolare pentru doua zile, respectiv joi si vineri, ca urmare a ninsorilor abundente insotite de viscol.

UPDATE : ora 09:30Din cauza inrautatirii conditiilor meteo-rutiere s-a luat decizia ca pentru siguranta participantilor la trafic circulatia rutiera sa ramana  inchisa pe DN 4 si DN 41. La fel se intampla si pe DN 31, unde viscolul de la sol si vantul ce sufla cu peste 80 km/h fac ca vizibilitatea sa fie zero.

UPDATE : ora 05:30A fost inchis circulatiei si DN 41 Oltenita – Giurgiu. Din cauza ninsorii si a viscolului puternic, drumul a fost blocat in apropierea localitatii Daia. Zona este semnalizata corespunzator si se asteapta incetarea viscolului pentru a se putea interveni pesntru deszapezire. DN4, respectiv DN 31, raman in continuare inchise.

UPDATE : ora 01:15 – Doua camioane care au ramas blocate pe  DN4 pe ambele sensuri de mers, in dreptul fabricii TNUVA , ingreuneaza utilajele de deszapezire in demersurile acestora de a curata carosabilul. Drumul ramane inchis! 

UPDATE : ora 00:30 – In urma cu cateva minute a fost inchis si DN 31, Oltenita – Calarasi. Drumul este blocat in apropiere de comuna Manastirea.

UPDATE : ora 23:50Drumul National 4 ramane inchis. Un microbuz plin cu pasageri  este blocat de 5 ore pe DN4 la Centura Bucurestiului.

UPDATE : ora 22:05DN 4 , inchis la Budesti ! Soferii sunt sfatuiti sa nu se aventureze in aceasta noapte la drum !

UPDATE : ora 21:50 – DN4 ramane in continuare inchis ! In judetul Calarasi : se patruleaza cu 5 ATB-uri pe A2 si 1 ATB-uri pe DN-uri  /  17 tone antiderapant.

__________________________________________________________________________________________

In urma cu putin timp, am fost informati ca Drumul National 4, ce leaga Oltenita de Bucuresti, a fost inchis in apropierea localitatii Budesti din cauza vremii nefavorabile !

Ninsorile abundente si viscolul puternic au dederminat autoritatile sa ia decizia de a inchide DN4 !

Soferii sunt indemnati sa nu se aventureze la drum in aceasta noapte !

Va vom tine la curent cu situatia drumurilor nationale si judetene !

Comentarii

 1. florin spune:

  In sfarsit o stire folositoare,cu toate ca e cam tarzie ca si in cursul zilei a fost blocat drumul,oricum….mai bine mai tarziu decat niciodata.

 2. Balaita Bogdan spune:

  Exact cand ma hotarasem si eu sa vin acasa :))

 3. aditzu spune:

  Stiri inafara de d4 nu se pot afla?

  Oltenita – Calarasi nu stie nimeni nimik???

 4. Marius Dociu | OLTENITEANUL.RO spune:

  din cate am aflat, pe celelalte artere principale din judet circulatia nu este blocata

 5. Cosmn spune:

  Balaita , te duci cu trenul .

 6. aditzu spune:

  Multumim Frumos !!

 7. Tup Silviu spune:

  Adica in colo catre Manastirea nu este blocat

 8. Mihai spune:

  Mai sunt si 2 camioane blocate unul langa celalalt in fata la Tnuva. Zona este blocata de pe la ora 19.

 9. alin:D spune:

  in zona curcani soseaua este deadreptul impracticabila este inghetata cu gheata de 2-3cm si inzapezita asa ca nu va avantati la drum

 10. Vlad spune:

  Stie cineva cat mai dureaza atentionarea cu cod galben pentru judetul nostru si daca este posibil ca pana sambata circulatia sa-si revina la ‘normal’ pe DN4 ?

 11. madu spune:

  pasageri din microbuz sunt ink blocati, sunt la centura bucuresti de la ora 17, nimeni nu a luat nici o masura pana acum.

 12. teo spune:

  aolo mie ca sa nu ramana si tati blocat!!!!!!

 13. Vasile spune:

  Nu pot sa inteleg de ce nu se misca nimic. Anii trecuti situatia a fost gestionata mai bine. Treceau lamele din ora in ora. Chiar daca drumul este blocat la Tnuva ar trebui macar pana acolo sa fie deblocat drumul. Daca sunt probleme cum poate ajunge o salvare de la Frumusani la Oltenita de exemplu? Daca nu sa actionat din timp probabil ca acum se va degaja drumul foarte greu. Zapada multa nu este, singura problema este viscolul care o face sa se acumuleze pe unele portiuni de drum. Deci o lama care sa faca curse continuu ar fi fost deajuns. Cata nesimtire!
  Va rog sa ne tineti la curent cu pagina asta. Eu tot dau telefoane dar nu raspunde nimeni ca le tin deschise.

 14. Ionescu Claudiu spune:

  Am inteles ca o sa bage utilajele dupa ce se potoleste viscolul, pai….viscolul va inceta maine!!!
  Nesimtire de neimaginat……..oare unde sunt utilajele pe care le platim noi, contribuabilii??Probabil in buzunarele altora…spagi si alte cele….Ai dreptate Vasile, de la an..la an..situatia se gestioneaza din ce in ce mai greu, desi iarna nu a fost atat de dura, poate ca in curand o sa ne trezim ca avem doar un singur utilaj pentru tot judetul…

 15. Vasile spune:

  Normal este sa se degajeze drumul la intervale de timp pentru ca altfel unde se va acumula o cantitate mai mare (in valea de la iesire din Gruiu de exemplu) va fi foarte greu. Eu asa stiu ca se proceda. Pe alocuri drumul este circulabil. Cum ziceam nu este multa zapada – sunt zone in care sa acumulat din cauza vantului. Cu toate astea am auzit ca politistii sunt pe traseu si nu lasa sa se circule pe drumurile declarate inchise, nu se mai intreaba de ce nu se actioneaza.
  Sa va spun eu care este cauza – ESTE ORDIN DE SUS CA LUMEA SA NU SE MAI MINUNEZE DE NESIMTIREA GUVERNANTILOR SI SA SE CONCENTREZA PE ALTE PROBLEME.

 16. Balaita Bogdan spune:

  raman aici , clar …. Pentru cei din Bucuresti, daca ramaneti blocati sunati la 0219360 si vor veni utilaje sa va scoata . Este gratuit !!!

 17. miri spune:

  Acum doi ani cand am fost in Austria,era la fel ca acum in tara,dar din fericire pentru noi,nu erau drumuri blocate.De ce???Pentru ca pe cele trei benzi de mers pe un sens,erau cate o masina de dezapezire.Erau asezate una in spatele celeilalte la o distanta de 10-15 metri ,cea din dreapta fiind prima,cea din mijloc a doua si cea din interior ultima.Se circula fara probleme.Mi-e nu-mi venea sa cred ca se poate asa ceva ,ca nu ramanem inzapeziti.Bravo lor!!!!

 18. ADRIAN spune:

  draga vasile,daca nu ai fost cuma iesit din afara oltenitei mai bn nu spune ca nu e zapada multa
  ieri la ora 12 in oltenita ploua iar la tnuva si in bucuresti zapada atingea in unele locuri si 30 cmm
  la noi in oras a inceput sa ninga aseara
  apropo la bucuresti acum ajunge la 50cm colegul meu in curtea unde facem servici
  ca e greu sa stii cum e in alta parte cand stai in fotoliu la tv,asta o stiu si eu
  dar cred ca e greu in zona aceea pt ca eu ieri am fost acolo si amk asteptat cam m30 minute
  pt ca RETINE NIMENI DIN CELALALT SENS NU NE DADEA VOIE SA TRECEM, ADICA SA FACEM PE RAND
  EXACT CA TINE CREDEAU CA DACA VIN DIN OLTENITA ,UNDE FDOAR PLOUA , ASA E SI LA BUC nu conta ca aia erau satui de impins la masini prin bucu

 19. ADRIAN spune:

  scuze pt scris dar uneori tastatura face figuri, iar eu nu am mai citit indignatPUTIN de faptul ca uneori acuzam , si atat

 20. Vasile spune:

  Nici o problema Adrian, si eu mananc litere cand ma grabesc :).
  Pe DN4 anii trecuti erau 2 masini cu lame. Una mergea de la Bucuresti pana la Curcani iar cealalta de la Oltenita pana la Curcani. In unele zone faceau gramezi si de 1,5m, dar treceau o data la 2-3 ore. Nu avea timp sa se stranga zapada mare in zonele critice. Iti zic eu – ESTE ORDIN DE SUS CA LUMEA SA NU SE MAI MINUNEZE DE NESIMTIREA GUVERNANTILOR SI SA SE CONCENTREZA PE ALTE PROBLEME. Parol

 21. Ionescu Claudiu spune:

  Adrian, sunt de acord cu tine, este zapada mare….este viscol..cum zici tu…
  Dar, iti pare normal ca oamenii sa fie blocati in zapada timp de 24 ore?????
  Sa vina cineva sa le aduca provizii, benzina, motorina, sa-i ia cineva de acolo sa le ofere un ceai cald!
  Prietene, oamenii aia n-au mancat si n-au baut nimic in tot timpul asta!!!Au dormit in masina!!!

  Rusine autoritatilor, de fapt…rusinea si nesimtirea ii caracterizeaza!!

 22. Robert Dumitru spune:

  bai frate,dar nu spune nimeni daca in momentul asta se incearca deszapezirea pe traseul spre Bucuresti.Eu il am pe frate-miu care de ieri dupa-amiaza asteapta la colina motors.A dormit intr-o masina peste noapte,si nu a mancat mai nimic.Ok,am vorbit cu el,este demoralizat,dar nu stie nici el,si nici noi daca cineva face tot posibilul sa curete zona aia pana la bariera,si apoi mai departe catre Oltenita.La stiri am vazut o multime de oameni care au dormit prin magazinul de la bariera,incalzindu-se cu un ceai.Chiar nu se gasesc raspunsuri ?Ce sa faca oamenii astia,sa mai stea o noapte prin nameti ?Asteptam sa se opreasca ninsoarea,ca apoi sa intre utilajele?Si daca ninsoarea se opreste „poimarti „?Stau si ma intreb ce se intampla daca ramanea prefectul de CL blocat….

 23. Ionescu Claudiu spune:

  Robert, nu sti unde este primaria?
  Ia furca, tortele si vreo 100 de vecini si calare pe ei, ca doar asa cred ca o sa te bage cineva in seama…

 24. CORINA spune:

  LUME SE VORBESTE LA TELEVIZOR DE PARCA AR FI SFIRSITU PAMINTULUI

 25. ionela spune:

  stie cnva daca da dar drumul la circulatie intre bucuresti-oltenita?

 26. ionela spune:

  daca sa dat drumul

 27. Cristi spune:

  Aveti informatii despre starea drumului bucuresti – frumusani? S-a dat drumul la circulatie????

 28. Ionescu Claudiu spune:

  Sper din tot sufletul ca nesimtitul ala din tir sa ramana din nou inzapezit, dar nu 24 ore….2-3 zile…sa simta!!
  Taran obosit……oare cum ii mai tine pamantul pe oamenii astia, cat de nesimtit sa fi sa stai in tir si sa nu misti un deget!!

 29. nan nicu spune:

  La aceasta ora se circula pe DN 4 CURCANI – BUCURESTI ??????

 30. ADRIAN spune:

  la ora 05:45 un echipaj de politie era la petrom si intorcea toate masinile din drum,drum inzapezit

 31. Andrei spune:

  Nu e posibil sa tii atata timp un D.N. inchis fie el si DN 4, care duce la un orasel pe nume Oltenita ( mort si lipsit de inters pentru conducerea orasului sau a judetului).
  Pun pariu ca se actioneaza cu 2 maximum 3 utilaje de dezapezit si alea de pe vremea lui ceasca sau cumparate la mana a 3-ea de prin Germanica.
  Bine zice Badea, „Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”.

 32. Andrei spune:

  Aaaa si daca intrati pe cnadnr.ro in dreptul DN 4 scrie cam asa „Din cauza inrautatirii conditiilor meteo-rutiere s-a luat decizia ca pentru siguranta participantilor la trafic circulatia rutiera sa fie inchisa.’ , in nici un caz nu scrie ca la celelalte drumuri cum ca s-ar actiona in vreun fel cu utilaje,,, nuuuuu…., scrie doar ca e inchis,
  pai normal, daaaa de ce sa-si bata capul cu dezapezireeaa, ce rost are?, ca doar bate vantuuuu….
  Eu zic sa asteptam pana la primavara sa se topeasca zapada,…….de-abia mai fac si ei economie la motorinaa si material antiderapaaaant (daca or avea asa cv, ca e la noi nu se stie niciodata).

 33. Artemis spune:

  din cate am inteles de abia dupa ora 11 se va putea circula pe DN4, dar cu risc.

 34. Ionescu Claudiu spune:

  Deci…maine o sa avem sanse sa circulam pe DN4 🙂

  Bataie de joc…acum nu mai este viscol…nu mai ninge…

 35. Gheorghe Vasile spune:

  Ce faceti asa o tragedie din zapada asta. E normal sa fie asa ca e iarna. V-ati obisnuit sa acuzati autoritatile. Ma intreb ce ati fi facut oricare dintre voi in locul lor in conditiile in care zapada cadea cernuta ca din sita si batea vantul. E normal sa astepte sa inceteze si dupa sa desfunde drumurile. E la mintea cocosului. Bunicul a facut armata 3 ani pe timpul lui Gheorghiu Dej la Arad si s-a liberat iarna. Era zapada cat stalpii de curent si a venit PE JOS tragand valiza dupa el. Nu dadea nimeni zapada, se topea primavara. A trait 80 ani, a avut doi copii sanatosi si 5 nepoti.

 36. ghiszmo spune:

  Salut! imi poate spune cineva sigur daca se circula pe urmatoarele rute?
  -Bucuresti-Oltenita
  -Oltenita-Greaca
  -km31- Heresti-Hotarele legatura cu Dn 41
  Multumesc mult!

 37. gabi spune:

  Gheorghe Vasile daca ai stat acasa linistit e normal sa iti aduci aminte de bunicul…

 38. Andrei spune:

  Gheorghe Vasile, e normal sa consideri asa daca nu ai nici un gram de creier in cap, stai toata ziua in casa si te uiti la televizor, da ia sa vedem daca aveai o urgenta ceva sau erai prins pe drum de o asemenea vijelie si autoritatile asta carora le iei tu apararea intervin dupa trei zille, desiii,,, platim ca fraierii o gramada de taxe si impozite auto. Iti spun sincer ca daca s-ar fii sesizat la timp, drumul nu era inchis nici o secunda. Daca luau masuri inca din timp de ex: plantau tufe, montau parazapezi, daca masinile de dezapezire patrulau toata noaptea inca de la inceput si nu dupa ce s-au impotmolit (n) soferi in zapadaa.
  A…. siiii.. nu e normal absolut deloc sa fie asa, ca e iarna,……….. cum zici tu.
  Cu mentalitati ca ale tale nu ma mira faptul ca suntem unde suntem.

 39. oana spune:

  Poate spune cineva daca s-a deschis DN 4, Oltenita – Bucuresti?
  Multumesc

 40. Ionescu Claudiu spune:

  Gheorghe Vasile, felicitari lui bunicatu, ce sa zic…mare erou!:)
  Aaa…”felicitari” si tie, pentru ca ai aceeasi mentalitate ca a lui, cand reusesti sa pasesti in secolul nostru..sa ne anunti! Andrei, sunt perfect de acord cu tine, daca ar fi trimis utilajele pe sosele..nu s-ar fi ajuns aici! Numai ca…utilajele consuma si deh…nu mai era spaga atat de consistenta, implicit profitul!
  Gheorghe, sa-ti iei prietene cal si caruta, ca sa fi ca bunicatu acum 100 ani……apoi ne dai arogante cum tu n-ai nici o treaba cu cresterea costului benzinei, ca tu mergi cu calul…la fel ca bunicatu…Nu stiu cum de te mai tine pamantul…
  Ca si curiozitate: tu unde lucrezi?cam cu ce te ocupi tu asa…? Banuiesc ca traiesti din pensia lu’ mata si-o freci p-acasa urmand ca vara sa mai dai cu sapa colo colo.. gresesc? Sigur nu!

 41. nicu castor spune:

  sa deschis de la bucuresti pana la frumusani atat dar despre oltenita nu stiu nimic

 42. dan spune:

  Gheorghe ce mentalitate invekita ai ,dupa mintea ta nu trebuie sa mai faca autoritatile nimic ca traim in era bunicului tau de aceea merge tara asta prost

 43. alina spune:

  stie cineva daca s-e circula pe bucuresti-oltenita?multumesc

 44. Banel Ciordel spune:

  @Ionescu Claudiu
  Trebuie sa fii vreun cocalar din aceia cu Mercedes sau BMW si ochelari de soare pe care ii poarta si noaptea . Esti nervos ca nu mai poti ajunge la Bucuresti sa-ti iei ,,prafuri” (bautura gasesti si la Oltenita). 🙂 Lasa ca iti trece. Problema ta cea mare este ca te-ai nascut viu si de aici alte probleme neplacute cu zapada, cu autoritatile indolente si corupte cu Vasile Gheorghe si bunicul lui,cu limba romana etc

 45. Sorin spune:

  Dar Oltenita-Calarasi se circula????

 46. Gheorghe Vasile spune:

  Te inseli mai Ionescu Claudiu. Am 27 ani, sunt casatorit, am un copil, sh am fost la serviciu zilele astea.

 47. Ionescu Claudiu spune:

  Rog moderatorii sa adauge reportajul facut de protv, sa vada toata lumea cum au „muncit” drumarii toata noaptea………..n-au avut motorina, lasa ca avem noi!Mai avem si o bricheta, sa-i incalzim putin, dar nu pe amaratii aia din ultilaje, pe cei ce incaseaza banii….

 48. Doru spune:

  Da se poate circula pe ruta Bucuresti-Oltenita, am venit eu de la bucuresti in seara asta,cat despre portiunea cu o singura banda pentru ambele sensuri e destul de mica,ca sa nu mai zic ca sunt portiuni unde se vede soseaua si marcajele:D

 49. Ionescu Claudiu spune:

  Eu nu stiu de ce a fost blocat drumul acesta…va spun sincer…
  Am plecat din Bucuresti vineri seara, la 8.30 am trecut de centura, la 9.30 am ajuns in Oltenita.Zapada era ceva pana in Frumusani, dar nu cine stie ce….iar cat despre marea realizare a drumarilor de a degaja drumul de la Oltenita la Curcani…eu nu stiu ce zapada au visat ei…In curba de la ratarie era ceva mai mult, dar..intr-o ora singur o dadeau…..in rest…poate ca au maturat in urma lor de a durat atat!
  Sa ne fereasca Dumnezeu de zapada in adevaratul sens al cuvantului, in baza astora…la primavara ne vedem…

 50. Ionescu Dan Lucretiu spune:

  Nu am sa comentez „prestatia” drumarilor pentru ca adevarul este undeva la mijloc . In schimb vreau musai sa fac o referire la dezapezirea locala . Acum cateva zile am fost cu copilul la munte intr-o binecunoscuta statiune . Nu va pot spune ce zapada era pe trotuare …..pur si simplu aveai impresia ca inoti , nu erau spatii de parcare , soseaua era varza !!!
  Si comentam pe acolo cu voce tare ….veniti fratilor la Oltenita sa luati masinutele alea de curatat trotuarul ………am venit acasa si odata cu noi a venit zapada si aici ……………….si vreau sa-l felicit pe Primarul Milescu ……imediat trotuarul a fost curat si puteai merge omeneste . …….

 51. diana spune:

  strazile lasa de dorit in oltenita.

 52. diana spune:

  sunt pline de zapada