Dumnezeu i-a dat lui Cristian şansa să trăiască, iar noi trebuie să-l ajutăm să meargă

Cristian Radea luptă să trăiască aşa cum o făcea odată. Dumnezeu i-a dat şansa să trăiască în urma unui teribil accident de circulaţie. Şi dacă a primit această şansă înseamnă că noi am preluat ştafeta şi trebuie să facem ca viaţa lui să devină normală.
Cristian are nevoie de tine acum mai mult ca oricând. Nu cere decât omenie, iar omenia se exprimă în multe feluri.
Ce s-a întâmplat într-o clipă din viaţa lui? Ceva ce nu trebuie să i se întâmple nimănui.
În dimineaţa zilei de 28 iulie 2011 tânărul se întorcea pe scuter către sediul unde lucra, după ce a efectuat o livrare în Bucureştii Noi. El a ales traseul Băneasa. La intersecţia Ion Ionescu de la Brad cu Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în timp ce traversa intersecţia, a intrat în coliziune cu un autobuz RATB. Din acel moment, viaţa lui Cristian s-a schimbat. “Am văzut moartea cu ochii de mai multe ori, şi credeţi-mă că a fost groaznic. Am suferit multiple leziuni interne şi externe. Am fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca din capitală, secţia de anestezie şi terapie intensivă, unde am suferit operaţii la ambele clavicule, stern, coaste, femur, şi o amputare a primei falange de la degetul mare al piciorului stâng şi numeroase transfuzii sangvine. În urma acestor operaţii mă aflam în insuficienţă respiratorie acută, insuficienţă cardio-circulatorie, insuficienţă renală acută şi insuficienţă hepatică acută, motiv pentru care timp de aproape două luni am fost analgosedat (comă indusă) fiind ţinut în viaţă doar de aparate şi de bunul Dumnezeu şi rugăciunile familiei şi apropiaţilor mei. În data de 17 Octombrie 2011 am fost externat din Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca şi transferat la Spitalul Elias din capitală, unde în urma unui control RMN s-au detectat două fracturi asupra vertebrelor 9 si 10, care fiind distruse şi tasate la momentul accidentului, în timp au revenit la poziţia iniţială, dar măduva în acest loc este sugrumată, sau secţionată, nici doctorii nu sunt siguri până la noi cercetări. În acest moment, am început şedinţe de fizioterapie şi recuperare medicală, dar sunt paralizat de la piept în jos. Am doar nişte reflexe involuntare la piciorul drept. Mişcarea mâinilor este parţial controlată şi nu am forţă absolut deloc. Familia şi prietenii mei sunt alături de mine, dar până acum am cheltuit aproape 10.000 de euro pe medicaţie, iar de acum înainte vom fi nevoiţi să plătim şi spitalizarea pe lângă medicaţie, lucru pentru care e nevoie de cel puţin încă 10.000 de euro pentru perioada de minim 6 luni de internare recuperatorie. Din păcate nu dispunem de aceşti bani şi vă rugăm frumos din tot sufletul să ne ajutaţi. Vă mulţumesc pentru interesul şi ajutorul acordat” este mesajul către voi al lui Cristian.
Cu o floare nu se face primăvară, însă cu o grădină primăvara este la noi în viaţă. Să adunăm floare cu floare şi să-i refacem grădina lui Cristian pentru ca el să ne ofere buchetele recunoştinţei lui. Atunci va putea veni pe picioarele lui către fiecare dintre noi să ne strângă mâna în semn de prietenie.

Toată povestea lui Cristian, în amănunt, o puteţi găsi pe site-ul său de prezentare, la fel ca şi toate documentele medicale. Click aici!
Fiţi acum prietenii lui Cristian şi dăruiţi!
Donatii se fac în următorul cont:
 Raiffeisen BANK
RO76RZBR0000060011712648
Radea Cristian Ciprian

Comentarii

  1. teo spune:

    te rog Dumnezeu ajutal pe sarmanul barbat dai putere

  2. ionut spune:

    te rog doamne dai putere lui baiatul asta

  3. ionut spune:

    Este vecinul meu , mi-a parut rau cand am auzit ce i s-a intamplat , eu l-am ajutat cu ce am putut , ar fi bine ca toata lumea sa se mobilizeze si sa ii dam o sansa acestui baiat . Dumnezeu il va ajuta cu siguranta , dar are nevoie si de ajutorul semenilor.Eu sper sa se recupereze cat mai repede!

  4. Buna ziua va rog frumos cititi povestea mea , a unui baiat de 20 de ani care trece printr-o perioada grea de recuperare medicala 2 ani de zile in urma unui accident grav din 28.07.2011 . Va trimit blogul meu cu toata documentatia medicala si povestea mea . Va rog din suflet ajutati-ma cu ce puteti , parintii mei sunt coplesiti de situatie , va multumesc , va doresc sanatate si sper sa ma ajutati. Noul meu blog este: radeacristian.blogspot.com