Cupidon, mai sarac ca oricand

Oltenitenii nu mai fac cadouri de Valentine’s Day

Oltenițenii nu s-au înghesuit să facă cumpărături pentru ziua Sfîntului Valentin. „Faţă de anul trecut numărul clienţilor este cu mult mai mic. Nu mă aşteptam”, spun comercianţii de inimioare de pluş. Şi florăresele s-au plîns că nu au avut comenzi. „Oamenii iubesc în continuare, dar probabil i-a atins criza economică şi au decis să facă economii”, ne-a spus Elena , administratora unei florării. Comercianţii mai au o speranţă. Ei cred că îndrăgostiţii au lăsat cumpărăturile pentru Dragobete, sărbătoarea româneasca ce își are locul în calendar pe data de 24 Februarie . Așadar se aşteptă ca iubăreţii oltenițeni să-și cumpere inimioarele de pluş peste două săptămani.

Marius Dociu

Comentarii

 1. catar spune:

  gogule ti ai revenit )))))

 2. costy spune:

  auzi doamne si la ala”valentine’s day k e mai modern, mai 2011 „:)))))fratioare dreaq suntem in 2012 si trb cu valentine’s day-ul e de ani de zile:))))

 3. Catalyn spune:

  balubaaaaaa…..ti-a luat interviu…=)))mamaaaa……….te iubeste baluba de ziua nenorocitilor!!!!

 4. Catalyn spune:

  auzi la gogu…..sa-i vina reveneala…bv gogutzu:)))

 5. martha spune:

  Ce frumos……….mie mi se pare una dintre cele mai frumoase zile…..este o zi deosebita. Mie una mi se pare mult mai frumoasa aceasta sarbatoare Valentine`s Day….decat Dragobetele……..defapt fiecare sarbatoare este frumoasa in felul ei…….:X