De la calaraseni pentru calaraseni ! Si TU poti fi Solidar !

OLTENITEANUL.RO vă propune să îi ajutaţi pe cei care aşteaptă un gest simplu de omenie din partea noastră, a celor care nu au fost afectaţi de ger şi zăpezi. Oameni din satele izolate aşteaptă din partea noastra solidaritate. Primarul Costinel Milescu, ca și alte persoane influente și cu sufletul mare dar și autorități călărășene, organizează puncte de colectare ajutoare alimentare neperisabile pentru persoane aflate în dificultate din cauza zăpezilor abundente.

La Oltenița, centrul de colectare se află la sediul Primăriei.

OLTENITEANUL.RO vă va prezenta zilnic informații despre modul cum decurge acțiunea în municipiul nostru dar și imagini din localitațile cele mai grav afectate de viscol.

Donează alimente pentru cei care au nevoie de ele, donează alimente pentru românii aflaţi în suferinţă.

Comentarii

  1. florin spune:

    Ar trebui sa iasa utilajele la dat zapada nu sa blocam drumuri si apoi sa fim SOLIDARI,suntem solidari in orice,dar cand unii fura si altii sunt blocati din indolenta celor care au contracte cu statul,nu prea mai este egalitate.Pe drumul Oltenita Calarasi si Oltenita Bucuresti se poate circula fara probleme,de ce acum cand nu bate vantul nu ies utilajele la eliberarea ambelor cai de rulare,ce asteapta?vara?asa ar trebui sa platim si nou vignete numai cand vrem.

  2. Cosmin spune:

    Are dreptate Florin…pai incerc de doua saptamani sa ajung la Oltenita din Bucuresti dar nu stiu daca am sa ajung in siguranta sau daca nu cumva raman pe acolo….