Drumarii de la Compania Naţională au lucrat ieri fără pauză, iar spre seară, în jurul orei 19.00 au reuşit să deschidă DN 4

Drumarii de la Compania Naţională au lucrat ieri fără pauză, iar spre seară, în jurul orei 19.00 au reuşit să deschidă DN 4. Potrivit reprezentantului companiei pentru zona Olteniţa, Vasile Baltag, pe DN 4 pot circula numai maşinile cu masa peste 3,5 tone. Până la ora 11.00 pe DN 31 se putea circula până la Mânăstirea, unde este sectorul reprezentantului companiei pe Olteniţa. Următorul drum la care se lucrează este cel care leagă Olteniţa de Giurgiu, acestea fiind priorităţile de lucru. Vremea nefavorabilă a pus oamenii la încercare. La Spitalul Olteniţa au fost numai ieri 4 cazuri de copii ce ar fi trebuit să ajungă la Spitalul Budimex pentru tratament de specialitate, dar şi alte cazuri mai grave: o femeie gravidă cu sarcină prematură, o altă femeie cu o tumoră uterină la care au apărut complicaţii şi o persoană cu cancer gastric. Aceştia au plecat spre Bucureşti imediat după curăţarea DN 4, echipajele SMURD nereuşind să ajungă ieri la Olteniţa din cauza solicitărilor numeroase. Un elicopter SMURD, chemat special pentru urgenţe, a plecat spre Olteniţa, dar între timp au intervenit alte situaţii, iar solicitările nu au mai putut fi onorate.

Asa arata azi DN 4 Bucuresti - Oltenita , zona Tnuva/Frumusani

Laura Suzeanu

Comentarii

 1. MARIN spune:

  ” pe DN 4 pot circula numai maşinile cu masa peste 3,5 tone”?

 2. Florin spune:

  Deci microbuzele circula? In imagine vad unul…

 3. elena spune:

  Va rog din inima, corectati articolul – „femeie gravida cu o sarcina prematura”? Exista femei gravide ce au sarcini cu probleme si femei care au nascut prematur. Daca au nascut prematur nu mai sunt gravide iar daca sunt gravide nu au cum sa aiba sarcini premature!!!!

  Am pretentii mai mari de la voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Nelu spune:

  D-na Laura Suzeanu inainte de a publica ceva va rugam recititi si corectati pt. ca postati numai aberatii.
  ” pe DN 4 pot circula numai maşinile cu masa peste 3,5 tone”? sau cumva numai pana la 3.5 tone?

 5. cristian spune:

  Nu ii mai laudati atat pe cei care administreaza DN4! Sunt niste putori ordinare care si-au batut joc de noi tinand 3 zile inchis acest drum. Nu s-au spetit deloc!

 6. cristian spune:

  Deszapezire cu vola! Rad si curcile de ei!

 7. georgiana spune:

  normal k s-au facut nametii mari cat casa k au inchis drumul si ei stateau la cafea la centura . sotul meu a fost blocat acolo nu le-a dat drumul sa treaca si cand venea cate o televiziune se apucau si ei de zgarmat in zapada cu un escavator pai ala e de deszapezire … sa le fie rusine daca se baga cate un utilaj la jumatate de ora nu se intampla asa ceva.da asa e base e la putere si face ce vrea cu noi