Expoziţia „Floare de Suflet” se deschide luni 27 februarie

Abia aşteptata expoziţie „Floare de Suflet” se va deschide în curând la Olteniţa. Expunerea artistică se află anul acesta la cea de-a III-a ediţie. Obiecte confecţionate manual vor fi prezentate în holul Liceului „Neagoe Basarab” Olteniţa 3 zile, începând de luni 27 februarie până miercuri 29 februarie.

Mărţişoare, felicitări şi alte cadouri lucrate cu migală manual, combinate cu delicioase prăjituri de casă sunt produsele ce urmează să se răspândească în holul de la etaj al liceului teoretic olteniţean.

Sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să facă un cadou special şi unic cuiva drag, cei care doresc să-şi încarce sufletul cu bucurie şi stil artistic, ori să petreacă un timp alături de tinerii creatori, cu care vor putea împărtăşi experienţe şi idei.
Evenimentul este organizat de Liceul „Neagoe Basarab” Olteniţa.

Comentarii

 1. dorinela spune:

  macar daca scriau si ei cu diacritice…:)

 2. Cora spune:

  Da! Asta era! Nu au scris afisul cu diacritice! Anulam efortul, creativitatea si ideile lor bune, doar pentru ca nu au folosit diacritice! D-asta isi reprima adolescentii ideile bune, ca-s criticati de neica nimeni care apreciaza dezmatul in club decat un club de creatie!

  Bravo, dragii mei! Faceti lumea sa se dezmorteasca! Chiar mai des!

  Zile primavaratice!

 3. Lavinia Iancu spune:

  Sper ca din ce in ce mai multi olteniteni sa-si cizeleze gustul si sa adere la handmade-uri. Imi pare rau ca n-am putut si anul asta sa vad expozitia, in schimb am fost la Muzeul Taranului Roman al 3 lea an consecutiv, in virtutea excursiilor pe care le organiza d-na Violeta Ionescu

  Pentru cine doreste sa vada editiile anterioare, http://laviniaiancu.blogspot.com/2011/02/martisor-hand-made-2011.html ( 2011)

  http://laviniaiancu.blogspot.com/2010/02/targ-de-handmade-si-la-oltenita.html (2010)